Neler Yeni

Neden Series s alınmalı

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selamlar. Series s alın arkadaşlar, series s alın. Bu rezil Türkiye şartları için çok iyi bir konsol. Şuanlık 4000tl civarında bulabilirsiniz. 4k sınırında ps4 pro gibi güçlü bir rakibi var fakat ps4 devri bitti bitiyor. Tahminimce Sony en geç 2022 de ps4 lerin desteğini kesicek gibi duruyor. İçerisinde ne kadar çok iyi exculisve oyunlar olsada ileriye dönük ve yıllarca kullanabileceğiniz bir cihaz olucak gibi durmuyor. Eyer ileriye dönük bir konsol alıcaksanız, ve ps5 için 8300 tl verebilecek bir durumunuz yoksa, Ps5 in yarısından daha ucuza yeni nesil bir cihaz olan xbox series s çok iyi bir tercih olur. Bildiğiniz xbox konsollar da gamepass gibi bir uygulama var. Bu uygulamayı bilmeyen kaldımı bilmiyorum ama ben yinede kısaca bir özetleyim
Xbox gamepass aylık 45 tl karşılığında içerisinde 200 e yakın oyun bulunan bir oyun kütüphanesi. "gamepass de 200 oyundan 1-2 tanesi güzel, 200 oyunla milleti kandırıyorlar. " devri geride kaldı. Tabikide içerisindeki 200 oyunun 200 ide mükemmel değil. Lakin içerisinde 20-30 dan fazla konsolda 200-300tl den sarılan triple A oyun bulunmakta.
Ayrıdan yakında hem ea play, hemde bethesda oyunları xbox gamepass e eklendi. Kim ne derse desin xbox gamepass mükemmel e yakın bir sistem.
Her xbox sahibinin sahip olması gerek. Bu sistem aynı zamanda pc dede bulunmakta. Pc dede büyük bir oyun kütüphanesi bulunmasına rağmen xbox da pc den dhaa iyi bir kütüphane var. Ayrıcadan bu platforma her ay yeni oyunlarda eklenmektedir. Geçen yıl örneğin rdr 2 geldi bu platforma. Düşünün nasıl güncelleniyor. Tabikide her ay rdr 2 gibi oyunlar gelmiyor. Örneğin bu ay önceden de bu platforma gelen gta 5 geldi. Geçen ay Doom, skyrim, fallout, dishonored, oblivion gibi oyunların yapımcısı olan bethesda oyunları eklendi (saydığım oyunlar ve diyer bethesda oyunları). Ondan önceki aylarda da ea play eklendi dediğim gibi. Yani bu gamepasss sürekli olarak yenilen bir platform. Evet dönelim konumuza. Series s in series x ve ps5 gibi 4k 60 fps vaatleri yok. Daha çok 1080p 30 fps olsada azımsanmıyacak kadar oyunda 60 fps verebilmektedir. (call od duty cold war gibi oyunlar dahil). Fakat bu konsol size uzun bir kullanım ömrü sunmuyor. Daha çok yeni nesil e giriş bileti gibi bir konsol. Fakat bu, 1-2 sene sonra kullanılmıyacak bir cihaz olacağı anlamına gelmiyor. Bundan 7-8 sene önce çıkan xbox one bile cyberpunk, rdr 2 gibi yüksek gereksinimli oyunlar dışında çoğu oyunu (arasıra droplarla) 1080p 30fps oynantırabiliyor. Size Sereis s in 7 yıl gideceğinin sözünü veremem fakat bu nesildede durumun çok farklı olacağını sanmıyorum.
şu zamanlarda seris s e rakip bir pc toplamanız imkansıza yakın diyebiliriz
Dediğim gibi. Series s garibandır. Biz Severiz garibanı. Biliyorum çok uzun oldu. Çoğu kişide okumuyacak 😄. Özeniyorum böyle uzun yazı yazıp ayrıntısıyla herşeyi anlatanlara. Bende deneyim dedim. Umarım becerebilmişimdir. ☺️

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Başarılı bir konu.

Ayrıca haklısınız sony desteği kesecektir. Ancak bu konsol yeni xbox konsolu çıkana kadar kullanılabilir.

Playstationda oyunlar 300 veya daha pahalıya çıkıyor. Ancak Xbox ta gamepass gibi bir sistem olduğu için aylık 30 tl ye istediğin kadar oyun oynayabilirsin.

Ancak Playstationda Gayet kaliteli Exculisive oyunlar var. Xbox ta çok exculisive oyun yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Madde madde ayırsan daha az kişi üşenir.

• Beğen

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk bizim ülkede hala ps3 kullanan var. Ps4 pro nun turkiyede bitmesine dah minimum 3 yıl var. Bak oda minimum. Ha devlet yarin çıkar der ki "Konsollardaki vergi 0 kaçtan gelirse ondan verecez" ona bise diyemem 😀 öyle.bise de olmayacagi için....

Sami Järvi

80+ Silver
series s kullanan biri olarak güzel bir rehber olmuş elinize sağlık

Mojo jojo

80+ Silver
Knk bizim ülkede hala ps3 kullanan var. Ps4 pro nun turkiyede bitmesine dah minimum 3 yıl var. Bak oda minimum. Ha devlet yarin çıkar der ki "Konsollardaki vergi 0 kaçtan gelirse ondan verecez" ona bise diyemem 😀 öyle.bise de olmayacagi için....
Halen Ps 3 Xbox 360 hayali kuran var. Ps4 pro bir cennet.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
D

aha Spider man, Tlou. Days Gone vs vs ler var.
Şahsen ben yine ama yine sadece gow için ps 4 pro alırım.
Tabikide ps4 pro çok iyi biri rakip. Ki exculsiveler içinde ps4 pro alınır. Fakat ileriye dönüklük konusunda series s daha uzun gider büyük ihtimalle. Ps4 lerin desteği kesilmşyecek olsa ps4 pro belkide series s den iyi bile olabilir. Ayrıca ps aldığınız zaman oyun fiyatlarıyla birlikte konsol fiyatının üstüne 1000tl yi aşan masraf çıkıyor 🙁.

• Beğen

Skyline R34

80+ Bronze
exclusiveleri yüzünden desteklenmsede bence ps e4 alınmalı birde 512 gb ssdye kaç yeni nesil oyun sığabilir

Top Bottom