Neler Yeni

Neden sistem gelmiyor?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
En son Donanım arşivi G5 geldi. Ondan sonra hiçbir youtube kanalı sistem falan çıkarmıyor 2 haftadır neredeyse

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,349
İsim
Kadir
Birkaç sebepten olduğunu düşünüyorum. Yeni gelen AMD işlemcilerin performansını ve fiyatlarını bekledikleri için (beklentinin çok altında performans ve yüksek fiyatla geldi 5600 hariç tutulabilir). Ayrıca ekran kartı sevkiyatlarının arttığı söyleniyor. Bir diğer konu da firmaların şuan stok yaptığını düşünüyorum 1 mayıstan sonra gümrük düzenlemesi nedeniyle fiyatlarda oynamalar olabilir eskisi gibi yurtdışından ekran kartı siparişi kolay olmayacak.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Aynı anda birkaç sistem çıktığından dolayı bekliyor olabilirler yada fiyatların düşmesi de olabilir ekran kartı stoğu gelecek demişlerdi.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç sebepten olduğunu düşünüyorum. Yeni gelen AMD işlemcilerin performansını ve fiyatlarını bekledikleri için (beklentinin çok altında performans ve yüksek fiyatla geldi 5600 hariç tutulabilir). Ayrıca ekran kartı sevkiyatlarının arttığı söyleniyor. Bir diğer konu da firmaların şuan stok yaptığını düşünüyorum 1 mayıstan sonra gümrük düzenlemesi nedeniyle fiyatlarda oynamalar olabilir eskisi gibi yurtdışından ekran kartı siparişi kolay olmayacak.
Bende stok yaptıklarını düşünüyorum

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,349
İsim
Kadir
Bende stok yaptıklarını düşünüyorum
Yazın bol bol sistem geleceğini düşünüyorum fiyatlar yükselebilir de düşebilir de ama sistem bolluğu olacak. Sonra da yeni ekran kartlarının duyurusu gelir stokları yarılamış olurlar her türlü win win olur onlar için eğer yeni nesil ekran kartlarının duyurulması ertelenirse o zaman işler değişir :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Stok yapılıyor uygun fiyattan toplanıyor gpular.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Ne zaman isterlerse malesef o zaman geliyor. Keyifleri ne zaman isterse o zaman sistemler çıkar. Ancak 23 nisan ve sonrasında sistemlerin geleceğini düşünüyorum. Ve 1 Mayıs ile 7 Mayıs - 19 Mayıs ve sonrasında arasında yine sistemlerin geleceğini düşünüyorum. Tabii ki gelicek mi ? Zamanla öğreneceğiz.

Top Bottom