Birde hep giriş orta seviye geliyor 3060ti sistem bir göremedikEn son Donanım arşivi G5 geldi. Ondan sonra hiçbir youtube kanalı sistem falan çıkarmıyor 2 haftadır neredeyse
Bende stok yaptıklarını düşünüyorumBirkaç sebepten olduğunu düşünüyorum. Yeni gelen AMD işlemcilerin performansını ve fiyatlarını bekledikleri için (beklentinin çok altında performans ve yüksek fiyatla geldi 5600 hariç tutulabilir). Ayrıca ekran kartı sevkiyatlarının arttığı söyleniyor. Bir diğer konu da firmaların şuan stok yaptığını düşünüyorum 1 mayıstan sonra gümrük düzenlemesi nedeniyle fiyatlarda oynamalar olabilir eskisi gibi yurtdışından ekran kartı siparişi kolay olmayacak.
Yazın bol bol sistem geleceğini düşünüyorum fiyatlar yükselebilir de düşebilir de ama sistem bolluğu olacak. Sonra da yeni ekran kartlarının duyurusu gelir stokları yarılamış olurlar her türlü win win olur onlar için eğer yeni nesil ekran kartlarının duyurulması ertelenirse o zaman işler değişirBende stok yaptıklarını düşünüyorum
Komşuda pişen bize de düşer miStok yapılıyor uygun fiyattan toplanıyor gpular.
Yoksa bekletip bekletip piyasaya damla damla vermece miStok yapılıyor uygun fiyattan toplanıyor gpular.