Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Fan ömrü uzar yazmış ben fan hızından bahsediyorum %80 yerine %60 %55 lere düşer.Yazmış ya.
Fan ömrü uzar yazmış ben fan hızından bahsediyorum %80 yerine %60 %55 lere düşer.Yazmış ya.
He özür dilerim.K.B.Fan ömrü uzar yazmış ben fan hızından bahsediyorum %80 yerine %60 %55 lere düşer.
O rx580 için yapmıştı. Olsun ama ben ümidi mi kaybetmeyeceğim. Bir gün o pencereden baktığım da beyaz rx570 e binmiş bir kullanıcı gelip burada o rehberi yapacak ve ben faydalanacağım.@$ilent rehber yapmıştı diye hatırlıyorum.
@keremcnsz24 yardımcı olur.O rx580 için yapmıştı. Olsun ama ben ümidi mi kaybetmeyeceğim. Bir gün o pencereden baktığım da beyaz rx570 e binmiş bir kullanıcı gelip burada o rehberi yapacak ve ben faydalanacağım.
Sen mi ?hiçbir şey bilmiyorum
O rx580 için yapmıştı. Olsun ama ben ümidi mi kaybetmeyeceğim. Bir gün o pencereden baktığım da beyaz rx570 e binmiş bir kullanıcı gelip burada o rehberi yapacak ve ben faydalanacağım.
Ya şimdi ben biraz ne derler kesinciyim diyeyim böyle rx570 i olan biri yapmadığı sürece kendim yapmak istemiyorum. Mantığını biliyorum ama deneme yanılma yoluna pek bulaşmak istemiyorum. O yüzden beyaz rx570li bir kullancının rehberini beklemekte devammmkeeeAynı mantığı RX 570 e uydurabilirsin sadece bellek ve çekirdek hızı daha az olucak, yani zor değil .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm RX 500 serisinde işe yarar o rehber.
varsa bir kardeşimiz uv hakkında bilgiliyse bana yardımcı olsun ozaman minnettar olurum