Neler Yeni

Neden vergiler bu kadar fazla, niye artıyor?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Bu Apple ne yapıyor? Iphone 14 niye bu kadar pahalı? Niye vergiler fazla? Birisi bana bunu anlatabilir mi?

Iphone 14'müş, neymiş akıllı çentikmiş, neymiş 48 megapiksel kameraymış. İnsanlar ne yapacak bu kamerayı, çentiği? Niye teknoloji kanalları sadece özelliklerine bakıyorlar, niye fiyatını eleştirmiyorlar? Zaten bu telefonu alan özellikleri için değil, hava atmak için alıyor. Türkiyenin birçoğu daha Iphone XS'i hayal ediyor. Sadece Iphone için konuşmuyorum, bütün teknolojik aletler için. (Laptop, pc parçaları, telefon, ev-mutfak araç gereçleri vb.) Vergiler azaltılsın en azından o mutluluk hissini yaşayalım ya! 12 yaşındayım ve bunlardan ben bile sıkıldım!
Screenshot_20220911_221312.jpg

Besim Tibuk

80+ Gold
Devlet biraz daha ekonomiye müdahil olursa bunlar iyi günlerimiz olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Kotu tarafı ios seviyorsan kullanamazsin iyi tarafı tüketim yaparak mutlu olmak kadar saçma bir şey yok bu önleniyor ve bu otv olayı 99 depreminden sonra geldi kimsede kaldırmadı işlerine geldiği için.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Sorgulayan olmadığı için fazla biz enayi miyiz de bu kadar vergi veriyoruz diyen olmadığı için fazla ben zaten fakirim ne olacak artarsa artsın dedikleri için şuanda vergi bu kadar fazla

Sergeant Cross

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kotu tarafı ios seviyorsan kullanamazsin iyi tarafı tüketim yaparak mutlu olmak kadar saçma bir şey yok bu önleniyor ve bu otv olayı 99 depreminden sonra geldi kimsede kaldırmadı işlerine geldiği için.
Ben android kullanıyorum, memnunum. Ayrıca ben satın alarak mutlu olunur demek istemedim, yani o hissi yaşıyalım yani.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,924
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne

Sergeant Cross

80+ Bronze
Sorgulayan olmadığı için fazla biz enayi miyiz de bu kadar vergi veriyoruz diyen olmadığı için fazla ben zaten fakirim ne olacak artarsa artsın dedikleri için şuanda vergi bu kadar fazla
İşte o yüzden diyorum, teknoloji kanalları fiyatı eleştirse biraz olsa da fiyat düzelir. Ayrıca birçok kanal sponsor alıp para kazandığından susuyorlar.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
İşte o yüzden diyorum, teknoloji kanalları fiyatı eleştirse biraz olsa da fiyat düzelir. Ayrıca birçok kanal sponsor alıp para kazandığından susuyorlar.
Halk susuyor halk susmasa dolar 3 tl yi gördüğünde fener mi 3 dolar mı önce 3 olacak diye paylaşım yapmak yerine biraz isyan etseydi dolar şimdi 18 olmazdı

Top Bottom