Neler Yeni

Nedir bu incehesap muhabbeti ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan Aşıcı
Siteden kulaklik almayi planlıyorum ama bugünkü şikayetleri görünce kararsız kaldım.Siparişiversem sikinti çıkar mi ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sipariş gelir onda sıkıntı olmaz ama yoğunluktan dolayı süreç uzayabilir.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Siteden kulaklik almayi planlıyorum ama bugünkü şikayetleri görünce kararsız kaldım.Siparişiversem sikinti çıkar mi ?
PC alanlar sabredemiyor ve gereksiz telaş yapıyor. İletişim sorunu yaşadıkları doğru.
Kulaklık - Mouse - Klavye gibi alışverişlerde sorun çıkmıyor. En azından biz yaptık, bir sorun çıkmadı.

17 Nisan Cuma akşamı
Eskişehir'e 1 adet Gamepower SABER RGB
İstanbul'a 1 adet Gamepower SABER RGB + 1 Sendo Matte RGB siparişi verdim.
21 Nisan Salı günü 12:00-13:00 arasında 3 ürün de adreslere sorunsuz ve sağlam teslim edildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Bende herkes telaş ediyor diye ettim fakat müşteri hizmeti çok güzel yardımcı oldular,kargo nosu vermeden kasa geldi elimde patlayacak sandım üç gün sonra kargo no su verdiler.Bugünlerde çok uzadı kargo süreci falan ama gayet iyi çalışıyolar,kasayı çok güzel getirdiler.Pazartesi Salıya ekran kartı süresi verdiler.Kulaklık daha hızlı gelir ama çok yoğunlar şu an.

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram
PC alanlar sabredemiyor ve gereksiz telaş yapıyor. İletişim sorunu yaşadıkları doğru.
Kulaklık - Mouse - Klavye gibi alışverişlerde sorun çıkmıyor. En azından biz yaptık, bir sorun çıkmadı.

17 Nisan Cuma akşamı
Eskişehir'e 1 adet Gamepower SABER RGB
İstanbul'a 1 adet Gamepower SABER RGB + 1 Sendo Matte RGB siparişi verdim.
21 Nisan Salı günü 12:00-13:00 arasında 3 ürün de adreslere sorunsuz ve sağlam teslim edildi.
Saber dan memnun musunuz?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
siparişler gelmiyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Saber dan memnun musunuz?
Ben memnun değilim dostum. Yay sesi var ve boşluk ve enter gibi tuşlar sanki 50 milyon tıklama ömrünü doldurmuş gibi bir hissiyat veriyor. Ben tavsiye etmiyorum. Virüs olayı bitsin satmaya çalışacağım. Outemu switch klavyelere bakma bence. Pek iyi değil switchleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet Berkay Dağlı
Bende yeni sistem aldım ekranlı teknobiyotikten 4 nisan cumartesi sipariş geçtim 6 nisan pazartesi tekirdağda adresime geldi 60 tl kargo parası ödedik. ama dün n11 den sipariş verdim hala kargoda. bence bu işin firmaylada ilgisi var. aliekspreste nasıl parayla kargo olunca 1 hafta da getiriyolar. diğer türlü 2 ay bekletiyor onun gibi olabilir.

Top Bottom