Android Nedir bu S24FE ayrımcılığı?

İgito

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
564
Dostlar normalde önceki ay gelmesi planlanan ONE UI 7 ertelendi gibi bişey oldu sonra mayısta alacak deniliyordu ama dün asıl bomba patladı; S23FE ve S22 serisine ONE UI 7 gelmiş ama hala S24FE için tık yok unuttularmı bu telefonu naptılar ne bu saçmalık 7 yıl sözleri var ama böyle giderse zor gibi duruyor

Gec gelmesini illa kotu bir seye baglamaya gerek yok su an ki isletim sistemi cokmus de kullanamiyormus gibi yazmayin. Adamlar sozunu vermis 7 sene 3 4 ay gecikmeyecek ya :)

Gec gelmesini illa kotu bir seye baglamaya gerek yok su an ki isletim sistemi cokmus de kullanamiyormus gibi yazmayin. Adamlar sozunu vermis 7 sene 3 4 ay gecikmeyecek ya :)
geç gelsin ya da erken gelsin o şuan için problem değil ama tr için söylüyorum bunu s23 ve s22 serisi bile aldı güncellemeyi s23fe bile dahil buna s24fe daha güncel ve daha ön planda olması gereken bir model olmasına rağmen halen gelmedi güncelleme

Samsung'un günahını almışım, s25 serisi satılsın diye diğer serilere güncelleme vermediler sanıyordum meğer gerçekten yapamamışlar.

Samsung'un günahını almışım, s25 serisi satılsın diye diğer serilere güncelleme vermediler sanıyordum meğer gerçekten yapamamışlar.
nerdeyse tüm s serisi aldı güncellemeyi tr de s21fe ve s24fe kaldı almayan

S21fe ve s24fe diğerlerinden daha çok satılıyor diye düşünüyorum 15k civarına en alınabilir model s21fe diğeri de 25k civarında da s24fe.
Bu cihazlar s25 serisinin alınmasına engel olma potansiyeli var aslında
Lan yoksa harbi s25 serisi satılsın diye mi lan!
reis şüphelendi reis anladı

S21 FE güncelleme desteği bitmemiş miydi?
Bir de konuyu öyle bir yazmışsın ki zorda kalmışsın gibi, abartılacak bir şey yok, vereceğiz dedilerse verirler, işin teknik, yönetim kısmını bilmiyoruz, her şeyde gecikmeler olabilir, normal yani. Geldiği zaman yaparsınız zaten, şu an forum kullanıcılarının ne demesini bekliyorsunuz anlamadım.

geçen gün s9 ultraya geldi yeni güncelleme. tablet ve telefonda farklı arayüzler sinirimi bozuyordu şuan hallolmuş oldu

Bir de konuyu öyle bir yazmışsın ki zorda kalmışsın gibi, abartılacak bir şey yok, vereceğiz dedilerse verirler, işin teknik, yönetim kısmını bilmiyoruz, her şeyde gecikmeler olabilir, normal yani. Geldiği zaman yaparsınız zaten, şu an forum kullanıcılarının ne demesini bekliyorsunuz anlamadım.
böyle güncelleme dağıtım tarihi olmamalı eski seri yeni seriden daha önce güncelleme alıyor bu saçmalık bence konusunu anlatmaya çalışıyorum düşünsene rtx 20xx serisine dlss 4 geliyor ama rtx 30xx serisine gelmiyor buna yorumun ne olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s21fe daha güncelleme alacak

geçen gün s9 ultraya geldi yeni güncelleme. tablet ve telefonda farklı arayüzler sinirimi bozuyordu şuan hallolmuş oldu
hayırlı olsun

Telefonlar tabletlere göre daha optimize geliyor bana, sizce stabillik açısından bir fark var mı?

böyle güncelleme dağıtım tarihi olmamalı eski seri yeni seriden daha önce güncelleme alıyor bu saçmalık bence konusunu anlatmaya çalışıyorum düşünsene rtx 20xx serisine dlss 4 geliyor ama rtx 30xx serisine gelmiyor buna yorumun ne olurdu

s21fe daha güncelleme alacak

hayırlı olsun
Örneğiniz tutarsız olmuş, bir de şöyle düşünün, S23 FE için çalışan ekip One UI 7 için süreci tamamladı ama S24 FE için çalışan ekip tamamlayamadı, e o zaman S23 FE hazır olmasına rağmen S24 FE hazır olmadığı için S23 FE'yi de mi geciktirsinler? Bu da saçma olurdu. Güncellemeler adım adım verildiği için bazı ülkelerde kullanıma açılıyor, o ülkedeki kullanıcıların geri dönüşleri değerlendiriliyor, güncelleme düzenleniyor, en son da güncelleme herkese gönderiliyor ama kimine daha erken kimine daha geç geldiği de olabiliyor. Güncellemeler için bu tarz durumlar normal karşılanabilir ki güncelleme olmadan telefon kullanılamaz hale de gelmiyor, şu an neyinden memnun değilsiniz de güncellemenin gelmesini bu kadar sabırsızlıkla bekliyorsunuz.

Geri