Android Nedir bu S24FE ayrımcılığı?

Örneğiniz tutarsız olmuş, bir de şöyle düşünün, S23 FE için çalışan ekip One UI 7 için süreci tamamladı ama S24 FE için çalışan ekip tamamlayamadı, e o zaman S23 FE hazır olmasına rağmen S24 FE hazır olmadığı için S23 FE'yi de mi geciktirsinler? Bu da saçma olurdu. Güncellemeler adım adım verildiği için bazı ülkelerde kullanıma açılıyor, o ülkedeki kullanıcıların geri dönüşleri değerlendiriliyor, güncelleme düzenleniyor, en son da güncelleme herkese gönderiliyor ama kimine daha erken kimine daha geç geldiği de olabiliyor. Güncellemeler için bu tarz durumlar normal karşılanabilir ki güncelleme olmadan telefon kullanılamaz hale de gelmiyor, şu an neyinden memnun değilsiniz de güncellemenin gelmesini bu kadar sabırsızlıkla bekliyorsunuz.
one ui7 de müthiş bir şey yok zaten sabırsızlıkla beklediğimden değil sadece belirttiğim duruma yakındım ben s24fe kendi klasmanında en çok satan telefonlardan birisi samsungun bu tarz şeylere önem vermesi gerektiğini düşünüyorum

Telefonlar tabletlere göre daha optimize geliyor bana, sizce stabillik açısından bir fark var mı?
ne gibi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

one ui7 de müthiş bir şey yok zaten sabırsızlıkla beklediğimden değil sadece belirttiğim duruma yakındım ben s24fe kendi klasmanında en çok satan telefonlardan birisi samsungun bu tarz şeylere önem vermesi gerektiğini düşünüyorum
valla benim en alıştığım oneui 5ti. artık arayüz değişimleri eskisi kadar ilgimi çekmiyor hatta değişmemesi daha çok hoşuma gider. bilgisayarımda da hala windows 10 kullanıyorum

S21 FE güncelleme desteği bitmemiş miydi?
Bir de konuyu öyle bir yazmışsın ki zorda kalmışsın gibi, abartılacak bir şey yok, vereceğiz dedilerse verirler, işin teknik, yönetim kısmını bilmiyoruz, her şeyde gecikmeler olabilir, normal yani. Geldiği zaman yaparsınız zaten, şu an forum kullanıcılarının ne demesini bekliyorsunuz anlamadım.
6 6.1 gerçekten kötü. One uı 5 bile bu kadar kötü değildi. Aynı anda deneyimleyip karşılaştırdım one uı 5 daha stabil animasyonları kasıp durmuyor one uı 6 gibi.
7 ile çözüldü de one ıu 6 da uygulama açarken kapatırken alttan kaydırırken ekranı üçe bölerken cihaz ilk açıldığında arada bir animasyonlar kasıyordu tablette. Telefonda da aynı şekilde uygulama açıp kaparken alttan kaydırırken vs ama daha az tablet kadar değil.
Neyse aylarca bekledikten sonra daha geçen gün one uı ı 7 ye geçip kurtuldum neyseki.

valla benim en alıştığım oneui 5ti. artık arayüz değişimleri eskisi kadar ilgimi çekmiyor hatta değişmemesi daha çok hoşuma gider. bilgisayarımda da hala windows 10 kullanıyorum
bende win10 u hala bırakmayanlardanım :D

Dostlar normalde önceki ay gelmesi planlanan ONE UI 7 ertelendi gibi bişey oldu sonra mayısta alacak deniliyordu ama dün asıl bomba patladı; S23FE ve S22 serisine ONE UI 7 gelmiş ama hala S24FE için tık yok unuttularmı bu telefonu naptılar ne bu saçmalık 7 yıl sözleri var ama böyle giderse zor gibi duruyor
Birader az önce güncelledim bi b.k anlamadım arayüz değişmiş biraz 4.4 gb güncelleme

6 6.1 gerçekten kötü. One uı 5 bile bu kadar kötü değildi. Aynı anda deneyimleyip karşılaştırdım one uı 5 daha stabil animasyonları kasıp durmuyor one uı 6 gibi.

7 ile çözüldü de one ıu 6 da uygulama açarken kapatırken alttan kaydırırken ekranı üçe bölerken cihaz ilk açıldığında arada bir animasyonlar kasıyordu tablette. Telefonda da aynı şekilde uygulama açıp kaparken alttan kaydırırken vs ama daha az tablet kadar değil.
Neyse aylarca bekledikten sonra daha geçen gün one uı ı 7 ye geçip kurtuldum neyseki.
ekranı ikiye bölüp sonraki uygulamaları pencerede açıyorum ben herhangi bir problemle karşılaşmadım bu şekilde toplamda 5-6 uygulama açıp kullanmışımdır hiçbir kasma yaşamadım sende hangi tablet var rami kaç hocam

ekranı ikiye bölüp sonraki uygulamaları pencerede açıyorum ben herhangi bir problemle karşılaşmadım bu şekilde toplamda 5-6 uygulama açıp kullanmışımdır hiçbir kasma yaşamadım sende hangi tablet var rami kaç hocam
Hocam tek problem animasyonlar. Ramle uygulama açmayla sorunum yok cihaz kasmıyor. Uygulama açarken animasyon la açılıyor ya o açılış animasyonu sorunlu ekranı ikiye bölerken animasyon var ya o animasyon akıcı değil.
Tab s9.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Hocam tek problem animasyonlar. Ramle uygulama açmayla sorunum yok cihaz kasmıyor. Uygulama açarken animasyon la açılıyor ya o açılış animasyonu sorunlu ekranı ikiye bölerken animasyon var ya o animasyon akıcı değil.
Tab s9.
bende bir tek pencereleri sola yada sağa atınca bazen buglanıyordu geri çıkarmak zor olabiliyordu. öyle bir sıkıntım vardı onun dışında dediğin sıkıntı olmadı

bende bir tek pencereleri sola yada sağa atınca bazen buglanıyordu geri çıkarmak zor olabiliyordu. öyle bir sıkıntım vardı onun dışında dediğin sıkıntı olmadı
Bende hiç öyle bi bug olmadı mesela, bnnlar hep one uı 6 yüzünden di işte farklı farklı animasyon, yazılım sorunları.

sizdeki 8gb ramli mi yoksa 12 mi
8gb versiyonu da dediğim gibi ramle alakalı bir problem olmadı hiç.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
1000044796.webp

az önce olan şeye bak valla gitti tablet alttaki tuşlar basmıyor kafayı yersin. beta sürümü gibi buga bak
Bende hiç öyle bi bug olmadı mesela, bnnlar hep one uı 6 yüzünden di işte farklı farklı animasyon, yazılım sorunları.

8gb versiyonu da dediğim gibi ramle alakalı bir problem olmadı hiç.

Geri