unkn4wn 80+ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 251 Reaksiyon skoru 62 Dün, 16:30 #1 oyunu dün aldım fakat çok fazla konuşma olması ve hiçbirini neredeyse anlayamamam oyundan alacağım zevki de sömürüyor gibi . en azından türkçe alt yazı vs yapacak virüssüz bir yama varmı bildiğiniz?
oyunu dün aldım fakat çok fazla konuşma olması ve hiçbirini neredeyse anlayamamam oyundan alacağım zevki de sömürüyor gibi . en azından türkçe alt yazı vs yapacak virüssüz bir yama varmı bildiğiniz?
GUSE 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 1,526 Reaksiyon skoru 442 Dün, 16:34 #2 Yaması yok online oyun
unkn4wn 80+ Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 251 Reaksiyon skoru 62 Dün, 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GUSE yazmış: Yaması yok online oyun Devamı için tıklayın... biraz araştırdım eski bir videoda adamda türkçe altyazı gördüm ama yamayla ilgili vs bir şey paylaşmamış olmadığına emin misin?
GUSE yazmış: Yaması yok online oyun Devamı için tıklayın... biraz araştırdım eski bir videoda adamda türkçe altyazı gördüm ama yamayla ilgili vs bir şey paylaşmamış olmadığına emin misin?
GUSE 80+ Bronze Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 1,526 Reaksiyon skoru 442 Dün, 17:43 #4 unkn4wn yazmış: biraz araştırdım eski bir videoda adamda türkçe altyazı gördüm ama yamayla ilgili vs bir şey paylaşmamış olmadığına emin misin? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Gözlere bir baktır istersen Adam elle altyazı yazmış
unkn4wn yazmış: biraz araştırdım eski bir videoda adamda türkçe altyazı gördüm ama yamayla ilgili vs bir şey paylaşmamış olmadığına emin misin? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Gözlere bir baktır istersen Adam elle altyazı yazmış