arda_akel1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Merhaba Selamlar, bugün sizlerden bir yardım isteyeceğim değerli dostlarım.
Sistemim:
Geforce RTX 3060 Mobile 6GB ve
Intel Core i5 12ci nesil, 500H serisi (ya da kısaca Intel Core i5-12500H).
24 GB RAM (8 + 16 GB, iki farklı slotta, iki farklı RAM var)
Torrent indirdim, FPS drop yedim kaç kere. Dedim torrent olmasından kaynaklı herhalde AMA, sonrasında, indirim ile Epic Games'den satın aldım, EA üzerinden açıyorum.
Ama yok, yine aynı sıkıntı. Ultra'ya hiç ayarlamadım ama, High, Medium ve Low ayar farketmeksizin sadece 25 ila 40 fps arası alıyorum.
Grafik Ayarları'na gittim Windows 10'da, Intel UHD Graphics yerine RTX 3060 üzerinden oynatsın diye ayarladım, yine olmadı.
Fullscreen'den Borderless'a çektim yine olmadı. Valla tükendim.
Komiktir ki, NFS Unbound da, en yeni oyunda böyle sorunlar yaşamıyorum, eski Heat de yaşıyorum.
Çözümü olan var mı, önerisi olan var mı?
Sistemim:
Geforce RTX 3060 Mobile 6GB ve
Intel Core i5 12ci nesil, 500H serisi (ya da kısaca Intel Core i5-12500H).
24 GB RAM (8 + 16 GB, iki farklı slotta, iki farklı RAM var)
Torrent indirdim, FPS drop yedim kaç kere. Dedim torrent olmasından kaynaklı herhalde AMA, sonrasında, indirim ile Epic Games'den satın aldım, EA üzerinden açıyorum.
Ama yok, yine aynı sıkıntı. Ultra'ya hiç ayarlamadım ama, High, Medium ve Low ayar farketmeksizin sadece 25 ila 40 fps arası alıyorum.
Grafik Ayarları'na gittim Windows 10'da, Intel UHD Graphics yerine RTX 3060 üzerinden oynatsın diye ayarladım, yine olmadı.
Fullscreen'den Borderless'a çektim yine olmadı. Valla tükendim.
Komiktir ki, NFS Unbound da, en yeni oyunda böyle sorunlar yaşamıyorum, eski Heat de yaşıyorum.
Çözümü olan var mı, önerisi olan var mı?