MehmeTD
80+ Bronze
Yessir amazon prime da verilcek diyolardı bi araştır istersemEn yenisi heat mi oluyor?
Yessir amazon prime da verilcek diyolardı bi araştır istersemEn yenisi heat mi oluyor?
Evet duydum bende üyelik almaya düşünüyordum ama sistemin nasıl işlediği hakkında fikrim yok ne oluyor ayın belirli günlerinde bedava oyunlarmı veriyor prime sana ne kazandırıyor?Yessir amazon prime da verilcek diyolardı bi araştır istersem
Prime video, amazonda bedava hızlı kargo twitch 1 yayıncıya abone olma zart zurt dışında gaming.amazon.com da oyun içi itemler fln oluyo cod da akin vs. Bide her ay farklı oyun kodları veriyolar al 8 tl ye bence ben kullanmıyom her ay çekiyo 8 tl oyunları alıyom bitekEvet duydum bende üyelik almaya düşünüyordum ama sistemin nasıl işlediği hakkında fikrim yok ne oluyor ayın belirli günlerinde bedava oyunlarmı veriyor prime sana ne kazandırıyor?
Heat alırsan beraber oynarmıyız peki hiç arkadaşım yok yani varda valorantdan başka oyun oynamıyorlarPrime video, amazonda bedava hızlı kargo twitch 1 yayıncıya abone olma zart zurt dışında gaming.amazon.com da oyun içi itemler fln oluyo cod da akin vs. Bide her ay farklı oyun kodları veriyolar al 8 TL ye bence ben kullanmıyom her ay çekiyo 8 TL oyunları alıyom bitek
Prime verirse oynarım ekle steamden profilimde varHeat alırsan beraber oynarmıyız peki hiç arkadaşım yok yani varda valorantdan başka oyun oynamıyorlar
Prime heat verecek diyorlar bu bir söylentimi yoksa duyuru mu orayı anlamadım? ona göre prime satın alacağım şimdi.Prime verirse oynarım ekle steamden profilimde var
Onu bilmiyorum ama benim gördüğüm hep doğru çıkıyor haberler temmuz ortası gibi verirler bekle istersenPrime heat verecek diyorlar bu bir söylentimi yoksa duyuru mu orayı anlamadım? ona göre prime satın alacağım şimdi.
Kanka 30 günlük deneme üyeliği alınca faydalanabiliyormuyum bu muhabbetlerden ilk defa kayıt olunca 30 günlük deneme süresi veriyorOnu bilmiyorum ama benim gördüğüm hep doğru çıkıyor haberler temmuz ortası gibi verirler bekle istersen
Evet al gitsin bence sende abartıyosunKanka 30 günlük deneme üyeliği alınca faydalanabiliyormuyum bu muhabbetlerden ilk defa kayıt olunca 30 günlük deneme süresi veriyor
Peki bir şey soracağım şimdi ben bunu aldım içerisinde gta online için kredi falan var ücretsiz ben onu alınca diğer ücretsiz şeylerden faydalanamıyormuyum?Evet al gitsin bence sende abartıyosun
EvetttPeki bir şey soracağım şimdi ben bunu aldım içerisinde gta online için kredi falan var ücretsiz ben onu alınca diğer ücretsiz şeylerden faydalanamıyormuyum?
Teşekkürler.Evettt
Steam'e vermeyecek oyunu EA ye verir kod şeklinde.Prime verirse oynarım ekle steamden profilimde var