bana gelmedi nedenseHocam birçok yerde kesinti var bana mesaj gelmişti gündüz, sabah 6 ya Kadar bakım olacağına dair.Bendede kesik yer Ankara.
eyw bana gelmedi nedenseBendede kesik bakım var diye msj gelmişti ankaradayim
evet İstanbul'da bile kesinti oluyor 1 haftada 2 kere kesildi internetBeyler ben mardin de arkadaş Osmaniye de yaşıyor 2 miz de neet speed kullanıyoruz 12 gibi internet gitti müşteri hizmetlerine de bağlanamadım hala aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan var mı acaba?
şuan a kadar hiç olmamıştı doğru düzgün ama bende 1 kere o da benim fiber kablo yamulmuş ondan dolayıevet İstanbul'da bile kesinti oluyor 1 haftada 2 kere kesildi internet
knk güzel güzel de işte hepsinde yaşarsın bunu geçmeyi düşünürsen kod veririm - 20 tl ödüyoruzTam netspeed almayı düşünürken karşıma çıkan o konu
Hodam sizin paket ve fiyatı nedir ilk 6 ay sabit diyor ama ben 2 yil flan sözleşme imzalamak istiyorum beğenirsem egerşuan a kadar hiç olmamıştı doğru düzgün ama bende 1 kere o da benim fiber kablo yamulmuş ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk güzel güzel de işte hepsinde yaşarsın bunu geçmeyi düşünürsen kod veririm - 20 TL ödüyoruz