Neler Yeni

Neoforza SSD nasıl ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Japon merkezli bir firma. Şuan Türkiye de pek kullanan olmadığı için bir şey demek zor. İstiyorsan şansını dene.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Kingston HyperX Fury 3D 120GB kullanıyorum bir bakabilirsin şu anlık bir sorunu yok.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingston HyperX Fury 3D 120GB kullanıyorum bir bakabilirsin şu anlık bir sorunu yok.
Hojam pahalı yha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu fiyata daha bilindik markaları almanız daha yararınıza olur örnek:Kingston ama şansınızıda deneyebilirsiniz
Bu olmazsa SSD plus düşünüyordum kingstonun yazma hızı düşük

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Hojam pahalı yha

Bu olmazsa SSD plus düşünüyordum kingstonun yazma hızı düşük
Vatan'da indirime düşmüştü tam bu fiyata ben 170TL'ye almıştım hocam bilemiyorum :(.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Japon merkezli bir firma. Şuan Türkiye de pek kullanan olmadığı için bir şey demek zor. İstiyorsan şansını dene.
Aynen Türkiye'de hiç inceleme videosu görmedim ama tipi felan hoşuma gitti okuma yazma hızları da iyi gibi gözüküyor hemde 8gb fazla diğerleribe gore

En İyi Cevap
7
Ben biliyorum kullanan yurt dışında arkadaşlarım var sorunsuzdur alınır.

hocam ben ilk defa duyuyorum bilindik markalar bence daha iyidir
Önyargılı olmayalım.

Bence bu fiyata daha bilindik markaları almanız daha yararınıza olur örnek:Kingston ama şansınızıda deneyebilirsiniz
Önyargılı olmayalım.

En İyi Cevap
7
Ne alaka hocam test edici gibi olucak kötü bir marka demiyorum o kadar bilindik bir marka değil bilindik markalar varken almak mantıklı değil dedim?
Yurt dışında bilindik. Önyargılı olmayalım lütfen.

Ne alaka hocam test edici gibi olucak kötü bir marka demiyorum o kadar bilindik bir marka değil bilindik markalar varken almak mantıklı değil dedim?
(bilindik markalar varken almak mantıklı değil) Çok saçma illa Türkiye'de bilindikmi olması gerekiyor alınması için?

Top Bottom