Kazancılar çarşısını bilmiyor musun ? Döviz büroları var orada ordan ekranlarına bak hangisinin alışı yüksekse orada bozdur. İki tane karşı karşıya zaten birde dışarıda var.Kayseri
Kuyumcular ile çok fark olmaz herhalde şimdi oraya kadar boşa gitmeyeyim yoksaKazancılar çarşısını bilmiyor musun ? Döviz büroları var orada ordan ekranlarına bak hangisinin alışı yüksekse orada bozdur. İki tane karşı karşıya zaten birde dışarıda var.
Çok teşekkür ederim.Merhaba , ben kuyumcuyu tavsiye etmiyorum döviz büroları da biraz ucuzdan alıyorlar ismi sarrafiye olanlar var hem altın hemde döviz işleri ile ilgilenen tecrübeme dayanarak onlar en yüksek fiyatı verenler oluyor. izmir de olsan bir kaç öneride bulunurdum ama malesef kayseri de bildiğim yok.
Avmlerde olur ama kazıklanırsın, her zaman çok daha düşükten alırlar yüksekten satarlarAvmlerde vs. Oluyor mu bu döviz buraları
Sen hangi mahalledesin? Google a kazancılar çarşısı yaz oradan konuma bakarsın.Avmlerde vs. Oluyor mu bu döviz buraları
Tramvaya binip meydanda ineceksin çokta uzak değil. İldemparkta kuyumcu varsa ona da sorabilirsin. Aşağıya Kayseride ki kurun görselini ekledimİldemdeyim hocam uzak kalıyor.
Anladım hocam dediğiniz gibi yapacağım çok saolun her şey için.Tramvaya binip meydanda ineceksin çokta uzak değil. İldemparkta kuyumcu varsa ona da sorabilirsin. Aşağıya Kayseride ki kurun görselini ekledim