Neler Yeni

Eski İlişkiden Sonra Yorgunluk

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
İsmail Uyar
Selamlar 18 yaşındayım derdimi kısaca şöyle açıklayayım yalnızlık çekmiyorum ama şu süreçte yanımda birisinin olmasını istiyorum fakat buna adım atmayacak kadarda yorgunum 3 senelik bir ilişkim vardı ayrıl barış olmuştu ve tekrar denemeye karar vermiştik 6 ayın sonunda lise sonda iken benim hatam olmayan bir sebepten dolayı kız yanlış anlayıp aldattıgımı sandı ve bende bu olayın üstüne gitmedim çünkü 3 sene boyunca beni tanıdıgını bunlardan dolayı yanlış anlamayacagını düşünüyordum kıza güldüm ve geçtim sonra yazın mezun senem oldugu için ilişki düşünmüyordum bu olaydan sonra 3 ay boyunca kendimi toplamak ve biraz para biriktirmek istediklerimi almak dershane ücretleri vs için çalıştım tekrardan memleketime döndügümde bir kızla tanıştım ve 1 ay boyunca sürdü kafamız uyuşmadıgı için ayrıldım ve o beni yanlış anlayan kıza yazdım dinler gibi oldu sonra dinlemez gibi oldu bu süreçte arkadaşlarını cok fazla dinledigini düşünüyorum ve bu sebepten dolayı artık 3 senelik eski ilişkimdende ümidimi kestim [Ek not: ***** oldugumu biliyorum tekrar yazarak.] sonra dershane sürecinde çalışırken böyle beni bişeyler itmiyordu artık kız bedduamı etti naptı XD neyse bende artık yalnızlık beni hiç korkutmaz ama halada korkmuyorum böyle sohbetlerde falan artık kendimi ifade edememeye başladım ve bu süreçte hiçbir kızla görüşmüyordum hala da görüşmüyorum begendigim bir kız olsa bile konuşma istegi gelmiyor ama bilmiyorum ihtiyaç duydugumu hissediyorum fakat olmuyor istek hiç gelmiyor o yüzden bu süreçte çalışırken bile bi anda sönüp kalıyorum yanımda şey olmasını bekliyor insan hadi azda kafa dagıtalım ya gel işte diyen birisini bekliyor diyeyim daha iyi anlarsınız o yüzden tavsiye veya öneri varsa açıgım ne yapmalıyım ?

Top Bottom