her yerde aynı bankalardan alıştada aynı bu arada sanırım bilerek yapılan bir şey olabilir. dolar alınmasın diye eskiden bu kadar fark olmazdıHer iki seçenekte aynı hesaba denk gelir. Merkez bankası dolar kuru şuan 19.54 olsa da şuan öyle bir fiyata dolar hiçbir yerde yokKapalı çarşıdan takip edebilirsiniz. Merkez bankası kuru ve piyasa kur'u bir birinden ciddi anlamda kopmuş durumda. Şuan kapalı çarşıda dolar 20.68 'den işlem görüyor. Şaka gibi ama acı gerçek..
Canlı Piyasalar - Canlı Altın ve Döviz Fiyatları | Harem Altın
Canlı altın fiyatları, döviz fiyatları, sarrafiye fiyatları ve çapraz kurlar hakkında detaylı bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.haremaltin.com
eskiden almıştım bi 1000 dolar 4.60 dan almıştım satış 4.65 di yani 10 kuruş fark varmış şuan kaç para fark var bilmiyorumher yerde aynı bankalardan alıştada aynı bu arada sanırım bilerek yapılan bir şey olabilir. dolar alınmasın diye eskiden bu kadar fark olmazdı
Bilerek yapılan bir şey değil aslında baskı altında tutulan döviz kur 'u doğal olarak kendisi kopmak istiyor. Türk lirasının düşen güveni, merkez bankasının boşalan kasası, Ocak-Nisan ayları arasında verilen 417 Milyar liralık rekor bütçe açığı gibi faktörler güveni düşürüyor. Talep döviz e olunca piyasa kur'u da kopuyor haliyle.her yerde aynı bankalardan alıştada aynı bu arada sanırım bilerek yapılan bir şey olabilir. dolar alınmasın diye eskiden bu kadar fark olmazdı
iş bankasında 20.72 bankadan almak daha mantıklı o zaman o kadar yolu gitmemiş olurum, peki doları bu fiyattan almak mantıklı mı heralde daha düşmezHer iki seçenekte aynı hesaba denk gelir. Merkez bankası dolar kuru şuan 19.54 olsa da şuan öyle bir fiyata dolar hiçbir yerde yokKapalı çarşıdan takip edebilirsiniz. Merkez bankası kuru ve piyasa kur'u bir birinden ciddi anlamda kopmuş durumda. Şuan kapalı çarşıda dolar 20.68 'den işlem görüyor. Şaka gibi ama acı gerçek..
Canlı Piyasalar - Canlı Altın ve Döviz Fiyatları | Harem Altın
Canlı altın fiyatları, döviz fiyatları, sarrafiye fiyatları ve çapraz kurlar hakkında detaylı bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.haremaltin.com
Bunu bilemeyiziş bankasında 20.72 bankadan almak daha mantıklı o zaman o kadar yolu gitmemiş olurum, peki doları bu fiyattan almak mantıklı mı heralde daha düşmez![]()
En ucuz bankalar veriyor şuan, burada döviz bürosunda 23.50-22.50 civarı ama bankalarda 21-21.50 civarıdolar alacağım ancak nereden almam lazım bilmiyorum döviz büroları mı daha ucuza veriyor banka mı?
hocam peki altın alınır mı bankadan arada 80 tl fark var alım satım daBunu bilemeyizSeçim dönemindeyiz. İktidar değişse de kısa vadede düşmeyeceği aşikar. Fakat yatırım tavsiyesi değildir her şey olabilir
![]()
Benim bir tavsiyede bulunmam doğru olmaz karar senin bir çok yatırım aracı varhocam peki altın alınır mı bankadan arada 80 TL fark var alım satım da
yok hocam yatırım aracı sormuyorum altın da alıcam da nereden almak mantıklı olur onu soruyorumBenim bir tavsiyede bulunmam doğru olmaz karar senin bir çok yatırım aracı varAma şuan senle konuşurken bile kapalı çarşıda dolar 20.92 yi gördü. Gerçekten ağlanacak halimiz var..
Alırken de satarken de fiziki altın her zaman daha pahalıdır. Yatırım amacıyla Altın nereden alınır diyorsan bankadan altın hesabı açmak tabii ki daha mantıklı.yok hocam yatırım aracı sormuyorum altın da alıcam da nereden almak mantıklı olur onu soruyorum
anladım hocam teşekkürlerAlırken de satarken de fiziki altın her zaman daha pahalıdır. Yatırım amacıyla Altın nereden alınır diyorsan bankadan altın hesabı açmak tabii ki daha mantıklı.