Neler Yeni

Nereden Köpek Sahiplenebilirim

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
Malatyada yaşıyorum ve yakın zamanda müstakil güzel bahçeli bir eve taşındım burada köpek bakmak istiyorum en az 2 köpek sahiplenmeyi düşünüyorum yalnız kalmaması açısından ve kangal doberman tarzı büyük ırklar istiyorum aslında ırkı pek önemli değil sokak köpeğide olur fakat malatyada bulamıyorum nereden sahiplenebilirim (evimin çevre bölgelerinde de yavru köpek bulamadım)

Malatyada barınak varsa oradan sahiplenebilirsin

Çevredeki veterinerlere sor bazen sahiplendirmek isteyenler onlara söylüyorlar. Ayrıca hemen hemen her şehirde sahiplendirme yapan instagram sayfaları var onlarla iletişime geçebilirsin

barınaktan

cimbombomlular neredeyse ordan
1716835808350.png

füze yolda cimbomlar ! tahmini 5dk içinde bir fbli olan hocamıza tam isabet bir şekilde..

Post automatically merged:

Malatyada yaşıyorum ve yakın zamanda müstakil güzel bahçeli bir eve taşındım burada köpek bakmak istiyorum en az 2 köpek sahiplenmeyi düşünüyorum yalnız kalmaması açısından ve kangal doberman tarzı büyük ırklar istiyorum aslında ırkı pek önemli değil sokak köpeğide olur fakat malatyada bulamıyorum nereden sahiplenebilirim (evimin çevre bölgelerinde de yavru köpek bulamadım)
instada sayfalar var oraya bak bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,684
Üyeler
173,045
Son üye
Powkei
Geri