taktıktan sonra bilgisayarı aç WİN+R tuşlarına bas açılan yere mdsched yaz test etmeye başlıyor.sahte olduğunu nası anlıycam tam ne yazcam ( malımda anlamıyorum )
eywtaktıktan sonra bilgisayarı aç WİN+R tuşlarına bas açılan yere mdsched yaz test etmeye başlıyor.
ilerde sistemi yenilersen direk m2 ssd al. şimdi geçici olarak m2 den sataya dönüştüren dönüştürücüler var onlardan takarsın.eyw
birde ssd alabilirim benim hdd 150 mb okuyor çok yavaş, ama ucuz istiyorum şöyle 300 500mb okusa daha iyi önerin varmı ? ( sata 2 kablosu boş )
ilerde yenilersem daha çok 4 5 yıl var o yüzden şimdiye göre alıyorum ortalama bişi istiyom mesala forum donanimarsivde kasmayan dsjakjdsailerde sistemi yenilersen direk m2 ssd al. şimdi geçici olarak m2 den sataya dönüştüren dönüştürücüler var onlardan takarsın.
128 256 gb falan bütçe 1.5k max
Hocam arkadaşa 1.8k'ya Sata 500GB SSD mi aldıracaksın? Şaşırdınız herhalde.ssd nin nirvanası da samsung 500gb![]()
Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sadece SSD için mi 1.5k yoksa SSD ve RAM için mi?128 256 gb falan bütçe 1.5k max
m2 istemiyor. satalar m2 den pahalı zaten 1.5k fln bu da samsung 1.7kHocam arkadaşa 2k'ya Sata 500GB SSD mi aldıracaksın? Şaşırdınız herhalde.
Nasıl 1.5k ? Yapmayın hocam ya insanları yanlış yönlendirmeyin. KIOXIA gayet de alınır. Hızları da aynıdır. Eski bir teknolojiye o kadar para vermek de neymiş. O kadar para verene kadar satsın anakartı ikinci elde M2 slotlu bir anakart alıp bir de m2 ssd alır yanına.m2 istemiyor. satalar m2 den pahalı zaten 1.5k fln bu da samsung 1.7k
cidden sandisk ssd plus mu öneriyorsunuzNasıl 1.5k ? Yapmayın hocam ya insanları yanlış yönlendirmeyin. KIOXIA gayet de alınır. Hızları da aynıdır. Eski bir teknolojiye o kadar para vermek de neymiş. O kadar para verene kadar satsın anakartı ikinci elde M2 slotlu bir anakart alıp bir de m2 ssd alır yanına.
![]()
SANDISK 2.5" 480GB 535MB Okuma 445MB Yazma SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SANDISK 2.5" 480GB 535MB Okuma 445MB Yazma SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kwww.mediamarkt.com.tr