Nereden Ram satın almalıyım ?

taktıktan sonra bilgisayarı aç WİN+R tuşlarına bas açılan yere mdsched yaz test etmeye başlıyor.
eyw
birde ssd alabilirim benim hdd 150 mb okuyor çok yavaş, ama ucuz istiyorum şöyle 300 500mb okusa daha iyi önerin varmı ? ( sata 2 kablosu boş )

eyw
birde ssd alabilirim benim hdd 150 mb okuyor çok yavaş, ama ucuz istiyorum şöyle 300 500mb okusa daha iyi önerin varmı ? ( sata 2 kablosu boş )
ilerde sistemi yenilersen direk m2 ssd al. şimdi geçici olarak m2 den sataya dönüştüren dönüştürücüler var onlardan takarsın.

ilerde sistemi yenilersen direk m2 ssd al. şimdi geçici olarak m2 den sataya dönüştüren dönüştürücüler var onlardan takarsın.
ilerde yenilersem daha çok 4 5 yıl var o yüzden şimdiye göre alıyorum ortalama bişi istiyom mesala forum donanimarsivde kasmayan dsjakjdsa

ssd nin nirvanası da samsung 500gb
Hocam arkadaşa 1.8k'ya Sata 500GB SSD mi aldıracaksın? Şaşırdınız herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

128 256 gb falan bütçe 1.5k max
Sadece SSD için mi 1.5k yoksa SSD ve RAM için mi?

m2 istemiyor. satalar m2 den pahalı zaten 1.5k fln bu da samsung 1.7k
Nasıl 1.5k ? Yapmayın hocam ya insanları yanlış yönlendirmeyin. KIOXIA gayet de alınır. Hızları da aynıdır. Eski bir teknolojiye o kadar para vermek de neymiş. O kadar para verene kadar satsın anakartı ikinci elde M2 slotlu bir anakart alıp bir de m2 ssd alır yanına.

Nasıl 1.5k ? Yapmayın hocam ya insanları yanlış yönlendirmeyin. KIOXIA gayet de alınır. Hızları da aynıdır. Eski bir teknolojiye o kadar para vermek de neymiş. O kadar para verene kadar satsın anakartı ikinci elde M2 slotlu bir anakart alıp bir de m2 ssd alır yanına.

cidden sandisk ssd plus mu öneriyorsunuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri