Neler Yeni

Nereden Windows 8.1 Anahtarı Bulabilirim?

TheSword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Windows 7 32 bit kullanıyorum ve windows 8.1 64 bite geçmek istiyorum ancak windows 8.1 i nasıl etkinleştireceğimi ve kuracağımı bilmiyorum.

İsimyok08

80+ Bronze
İnternette 20TL'ye vb. Oem keyler bulunuyor. Bunlardasn alıp etkinleştirebilirsin.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Windows 7 32 bit kullanıyorum ve windows 8.1 64 bite geçmek istiyorum ancak windows 8.1 i nasıl etkinleştireceğimi ve kuracağımı bilmiyorum.
8.1 geçme, pişman olursun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kime göre neye göre ? Nesnel olarak yaklaşırsak 8.1 oldukça kararlı ve doğru çalışan hızlı bir Windows sürümü. Ben öneriyorum.

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Evet haklısın Windows 10 o kadar kötü ki benim bilgisayar çok yeni ama 5 defa çöktü Tavsiyem Windows 7 veya 8.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macos kurarak hackintosh ta yapabilirsin veya linux

• Kızgın
Reaksiyonlar: wass

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Kime göre neye göre ? Nesnel olarak yaklaşırsak 8.1 oldukça kararlı ve doğru çalışan hızlı bir Windows sürümü. Ben öneriyorum.
Çok fazla sorunu var ve stabil bir işletim sistemi değil.

Evet haklısın Windows 10 o kadar kötü ki benim bilgisayar çok yeni ama 5 defa çöktü Tavsiyem Windows 7 veya 8.1

Çökmesi senin bilgisayarınla veya indirdiğin şeylerle alakalı. Ayrıca hackintosh'da stabil bir işletim sistemi değil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok fazla sorunu var ve stabil bir işletim sistemi değil.

Çökmesi senin bilgisayarınla veya indirdiğin şeylerle alakalı. Ayrıca hackintosh'da stabil bir işletim sistemi değil.
Yanlış bilgilendirme. Windows 8 stabil değildir berbattır. 8.1 ise çok stabildir. Sistem dostudur kasmaz donmaz.

Hackintosh mu stabil hocam yapmayın.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Arkadaşlar, 8.1 sürümü kararlıdır. Tablet, WP tarzı cihazlar için yapıldığı için fazla bi sistem gereksinimi istemez. 8 ise tam tersi ilk kararsız sürüm olduğu için bir çok probleme sebebiyet verebilir. Zaten 8 yüklediğiniz zaman sizi hemen 8.1e yükseltmeye çalışacaktır Windows. Şahsen dokunmatik sistemler için yapıldığı için w8.1 i önermiyorum. O ayrı bi mevzu.

Windows 7 asla önerilmeyecek bir OS. Çünkü artık destek almıyor ve zibilyon tane açığı var. Zaten artık yeni nesil programlar w7 desteğini çekmeye başladılar bile.

• Beğen
Reaksiyonlar: wass
Top Bottom