8.1 geçme, pişman olursun.Windows 7 32 bit kullanıyorum ve windows 8.1 64 bite geçmek istiyorum ancak windows 8.1 i nasıl etkinleştireceğimi ve kuracağımı bilmiyorum.
Kime göre neye göre ? Nesnel olarak yaklaşırsak 8.1 oldukça kararlı ve doğru çalışan hızlı bir Windows sürümü. Ben öneriyorum.8.1 geçme, pişman olursun.
Çok fazla sorunu var ve stabil bir işletim sistemi değil.Kime göre neye göre ? Nesnel olarak yaklaşırsak 8.1 oldukça kararlı ve doğru çalışan hızlı bir Windows sürümü. Ben öneriyorum.
Çökmesi senin bilgisayarınla veya indirdiğin şeylerle alakalı. Ayrıca hackintosh'da stabil bir işletim sistemi değil.Evet haklısın Windows 10 o kadar kötü ki benim bilgisayar çok yeni ama 5 defa çöktü Tavsiyem Windows 7 veya 8.1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macos kurarak hackintosh ta yapabilirsin veya linux
Yanlış bilgilendirme. Windows 8 stabil değildir berbattır. 8.1 ise çok stabildir. Sistem dostudur kasmaz donmaz.Çok fazla sorunu var ve stabil bir işletim sistemi değil.
Çökmesi senin bilgisayarınla veya indirdiğin şeylerle alakalı. Ayrıca hackintosh'da stabil bir işletim sistemi değil.
Hackintosh mu stabil hocam yapmayın.Evet haklısın Windows 10 o kadar kötü ki benim bilgisayar çok yeni ama 5 defa çöktü Tavsiyem Windows 7 veya 8.1
8.1 geçme, pişman olursun.
Arkadaşlar, 8.1 sürümü kararlıdır. Tablet, WP tarzı cihazlar için yapıldığı için fazla bi sistem gereksinimi istemez. 8 ise tam tersi ilk kararsız sürüm olduğu için bir çok probleme sebebiyet verebilir. Zaten 8 yüklediğiniz zaman sizi hemen 8.1e yükseltmeye çalışacaktır Windows. Şahsen dokunmatik sistemler için yapıldığı için w8.1 i önermiyorum. O ayrı bi mevzu.Evet haklısın Windows 10 o kadar kötü ki benim bilgisayar çok yeni ama 5 defa çöktü Tavsiyem Windows 7 veya 8.1