hocam işlemci kolay kolay bozulmaz ancak yenilemeni tavsiye ederim çünkü çok ısınacaktırfanda 0 işlemcide az biraz var sorun olurmu silip yenilemek mi gerek
hocam işlemci kolay kolay bozulmaz ancak yenilemeni tavsiye ederim çünkü çok ısınacaktır
macun nasıl sıkılmalıdır en doğru şekilde video olarak değil yazarak anlatım olarak soruyorumMacun uygulamadan kesinlikle montaj yapmayin güzelce silip yeni macun sıkıp kapatın
Yenileyin. Macunsuz yüksek ısıya ulaşıp sorun yaratır.
Ortasina fındık büyüklugunde sıkın blogu güzelce oynatmadan tek seferde oturtun finitomacun nasıl sıkılmalıdır en doğru şekilde video olarak değil yazarak anlatım olarak soruyorum
ben x şeklinde sıkıp soğutucuyu takıyorum.macun nasıl sıkılmalıdır en doğru şekilde video olarak değil yazarak anlatım olarak soruyorum
2 şekilde macun sıkılırmacun nasıl sıkılmalıdır en doğru şekilde video olarak değil yazarak anlatım olarak soruyorum
x şeklindede sürüp yapabilrsin amaç ne çok fazla nede çok az çok sürersen yine ısınır az sürersende ortasını ayarlamaya bakmacun nasıl sıkılmalıdır en doğru şekilde video olarak değil yazarak anlatım olarak soruyorum
Onu çıkardıysan geri montajlarken macun değiştirmek gerek.fanda 0 işlemcide az biraz var sorun olurmu silip yenilemek mi gerek