🔥İndirim Nescafé Gold Çözünebilir Kahve Ekopaket, 100 g 163 tl

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Knk nerede yaşıyon sen 250 tl nerdeymiş :) ürünün normal fiyatı zaten 160 tl internette ki attığın linkde bile 200 gr daha ucuz

1761817409369.webp

Knk nerede yaşıyon sen 250 tl nerdeymiş :) ürünün normal fiyatı zaten 160 tl internette ki attığın linkde bile 200 gr daha ucuz

Alıntıyı görüntüle
tekirdağdayım eskiden bizim şehir büyük şehir değildi her şey ucuzdu senin de dediğin gibi. ama rte yollar yapınca zamanla doğudan göçler oldu istanbula benzedik her şey pahalılaştı.buna şükür diyoruz yine de.

Nescafe goldun indirimsiz hali her zaman marketteki en pahalı çözülebilir kahvelerden. Bi kaç hafta önce a101lere 100 gr kavanozlu nescafe gold 10 Tl harcamaya 175 TL'ye düşüyordu. Hala devam ediyodur heralde dün bi tane daha aldım. Onu da tavsiye ederim.

Nescafe goldun indirimsiz hali her zaman marketteki en pahalı çözülebilir kahvelerden. Bi kaç hafta önce a101lere 100 gr kavanozlu nescafe gold 10 Tl harcamaya 175 TL'ye düşüyordu. Hala devam ediyodur heralde dün bi tane daha aldım. Onu da tavsiye ederim.
doğrudur ben de aynısını kavanoz olarak a101 den aldım geçen gün.ama normal fiyatına baktın mı 450 tl yazıyordu.önce şişirmişler fiyatını sonra sözde mega indirim yapıyorlar göz boyamayla. ama normal kavanoz fiyatı 250 tl marketlerde.a101 biraz abartmış 450 tl diye. sonra 175 e düşürmüş

Poşetli ile kavanoz arasında her zaman fark vardır zaten paylastığını ürün kavanoz değilki cam farkı her üründe olur kalitesi bile farklı olabilir
doğrudur ben de aynısını kavanoz olarak a101 den aldım geçen gün.ama normal fiyatına baktın mı 450 tl yazıyordu.önce şişirmişler fiyatını sonra sözde mega indirim yapıyorlar göz boyamayla. ama normal kavanoz fiyatı 250 tl marketlerde.a101 biraz abartmış 450 tl diye. sonra 175 e düşürmüş

Evet evet tam da dediğiniz gibi 450 tl baya şişirme fiyat. Ama hiç normal fiyatı 160 TL'ye görmedim. İndirimli şekilde öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada kavanozlu baktığım için ben onların fiyatlara daha çok aşinayım. Paketlilerde çok fiyat farkı oluyor mu bilgim yok. Mesela geçen ay jacobsun kavanozu bimde 150ye düşmüştü onun da fiyatı ona göre iyiydi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,437
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri