Razer al hocam ya kablo isi cok sıkıntı cidden mikrofonunu pek sevmiyorum arctis 1 in ama müzik dinlerken felan gayet iyi su an tercih yapsam razeri dusunmezdim ama bazıları x modeli degil bu felanda diyodu ennson bilmiyorum x mi geliyor duz mu geliyorKanka bende ya bu razeri yada steelseries nova 1 alacaktım memnunmusun üründen
aldım bugün teslim edilecekmiş gelirse ben inceler sana yazarımRazer al hocam ya kablo isi cok sıkıntı cidden mikrofonunu pek sevmiyorum arctis 1 in ama müzik dinlerken felan gayet iyi su an tercih yapsam razeri dusunmezdim ama bazıları x modeli degil bu felanda diyodu ennson bilmiyorum x mi geliyor duz mu geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alsam mı düşünüyorum bazıları müzik dinlerken bir şey anlamıyorsunuz demiş abartı gibi geldi kullanan birisi aydinlatsa guzel olur aslinda
Hocam 2850 liraya düşmüş sayili sayıda var kimisi övüyor kimisi gömüyor alicam ama kararsızım ne diyorsun alınır mı? su an arctis nova 1 var kablolu bi sıkıntısı yok ama kablo isi cok zahmetli bilmiyorum geçsem miBence evet ve diğer barracuda modellerinde bulunan menteşe kırılma problemi bunda yok artı olarak. Oraya bir parça atılmış diye hatırlıyorum.
bugün geleceği yazıyor gelince inceleyip sana söylerimHocam 2850 liraya düşmüş sayili sayıda var kimisi övüyor kimisi gömüyor alicam ama kararsızım ne diyorsun alınır mı? su an arctis nova 1 var kablolu bi sıkıntısı yok ama kablo isi cok zahmetli bilmiyorum geçsem mi
Kim ne derse desin sırf kablosuz rahatlığı bile geçmek için yeterli sebep bence. Yine de hocam yorum yapacakmış bekleyebilirsiniz.Hocam 2850 liraya düşmüş sayili sayıda var kimisi övüyor kimisi gömüyor alicam ama kararsızım ne diyorsun alınır mı? su an arctis nova 1 var kablolu bi sıkıntısı yok ama kablo isi cok zahmetli bilmiyorum geçsem mi
Yardımcı olacak var mıKablosuz olması önemli değil desem fifine h9 la arasında çok önemli kalite farkı olur mu ses anlamında, sadece oyun olarak değil genel kullanım amaçlı
kulaklık geldi şunu söylemeliyimki ses tekerleğinden sesi fulleyince dip ses biraz var çok olmasada takıntılıysan biraz rahatsız edebilir ama tekerlekten sesi biraz kısarsan dip ses neredeyse yok derece farkedilmiyor malzeme kalitesi gayet tatmin edici gecikme yok ve şaşırdımki insanlar müzik dinlerken beğenmemiş ama ben çok beğendim gayet güzel hoşuma gitti şuanda oyunda denemedim daha deneyeceğim bence bu fiyata alınır ama uzun deneyimlemediğim için dediklerimin çok arkasında durmuyorum şuan belki dip ses artar belki yok olur bilememHocam 2850 liraya düşmüş sayili sayıda var kimisi övüyor kimisi gömüyor alicam ama kararsızım ne diyorsun alınır mı? su an arctis nova 1 var kablolu bi sıkıntısı yok ama kablo isi cok zahmetli bilmiyorum geçsem mi
Bilgi icin sagol hocam bende aldım, mikrofonu deneme imkanınız oldu mukulaklık geldi şunu söylemeliyimki ses tekerleğinden sesi fulleyince dip ses biraz var çok olmasada takıntılıysan biraz rahatsız edebilir ama tekerlekten sesi biraz kısarsan dip ses neredeyse yok derece farkedilmiyor malzeme kalitesi gayet tatmin edici gecikme yok ve şaşırdımki insanlar müzik dinlerken beğenmemiş ama ben çok beğendim gayet güzel hoşuma gitti şuanda oyunda denemedim daha deneyeceğim bence bu fiyata alınır ama uzun deneyimlemediğim için dediklerimin çok arkasında durmuyorum şuan belki dip ses artar belki yok olur bilemem
bu arada rahatlık olarak benim kulaklarımı biraz sıktı gibi azıcık ve kafana hafif baskı yapıyor rahatsız etmeyen hafif bir baskı ama şunu söylemeliyimki bana göre kulaklarım rahat edemedi sorunsuz bi şekilde rahatsızda etmedi ama daha iyi olabilirdi
mikrofonu denedim hiç bi ayarına ellemeden mikrofon iyi değilBilgi icin sagol hocam bende aldım, mikrofonu deneme imkanınız oldu mu
Dip ses bende de ilk aldigimda öyleydi demekki doğru hatırlıyormuşum. Şimdi tekeri sona versem de yok düzelmiş galiba. Senin gibi tekerden çok az kısıp kurtuluyordum.kulaklık geldi şunu söylemeliyimki ses tekerleğinden sesi fulleyince dip ses biraz var çok olmasada takıntılıysan biraz rahatsız edebilir ama tekerlekten sesi biraz kısarsan dip ses neredeyse yok derece farkedilmiyor malzeme kalitesi gayet tatmin edici gecikme yok ve şaşırdımki insanlar müzik dinlerken beğenmemiş ama ben çok beğendim gayet güzel hoşuma gitti şuanda oyunda denemedim daha deneyeceğim bence bu fiyata alınır ama uzun deneyimlemediğim için dediklerimin çok arkasında durmuyorum şuan belki dip ses artar belki yok olur bilemem
bu arada rahatlık olarak benim kulaklarımı biraz sıktı gibi azıcık ve kafana hafif baskı yapıyor rahatsız etmeyen hafif bir baskı ama şunu söylemeliyimki bana göre kulaklarım rahat edemedi sorunsuz bi şekilde rahatsızda etmedi ama daha iyi olabilirdi
TeşekkürlerDip ses bende de ilk aldigimda öyleydi demekki doğru hatırlıyormuşum. Şimdi tekeri sona versem de yok düzelmiş galiba. Senin gibi tekerden çok az kısıp kurtuluyordum.
Müzik olarak bence de güzel hayırlı olsun güle güle kullanın.