Gün içi saatlerce kafamda duruyor rahatsız eden şeyler varsa da muhtemelen hepsine alışmışımdır.
Kulak pedi ince kalıyor diyebilirim. Son ses bangır bangır değil bana göre yüksek ama sizi tatmin etmeyebilir. Bunlar dışında aklıma gelen yok. Dip ses sorunu da yokmuş şimdi baktım başta vardı diye hatırlıyorum ama.
En önemli sıkıntı ama muhtemelen benim bilgisayara özel olduğunu düşündüğüm bazen bilgisayarım görmüyor dongle çıkarıp takıyorum. Ama bu benim USB slotundandır Pcyi tam kapatıp psudan açınca görüyor.
Puanım fiyatına göre 9 olur, illa ki daha iyisi vardır da memnunsam benim için en iyisi odur.
Gün içi saatlerce kafamda duruyor rahatsız eden şeyler varsa da muhtemelen hepsine alışmışımdır.
Kulak pedi ince kalıyor diyebilirim. Son ses bangır bangır değil bana göre yüksek ama sizi tatmin etmeyebilir. Bunlar dışında aklıma gelen yok. Dip ses sorunu da yokmuş şimdi baktım başta vardı diye hatırlıyorum ama.
En önemli sıkıntı ama muhtemelen benim bilgisayara özel olduğunu düşündüğüm bazen bilgisayarım görmüyor dongle çıkarıp takıyorum. Ama bu benim USB slotundandır Pcyi tam kapatıp psudan açınca görüyor.
Puanım fiyatına göre 9 olur, illa ki daha iyisi vardır da memnunsam benim için en iyisi odur.
Güzel ürün malzeme kalitesi ve aksesuar içeriği dolu bir kutu ile geliyor
Ses seviyesi çok yüksek değil fakat ses kasma için fazlasıyla yeterli bir kulaklık
Ses seviyesi çok yüksek değil fakat ses kasma için fazlasıyla yeterli bir kulaklık
Kanka bak bugün aldım ve aldığım gibi iade ettim. Yani bence internette kullanıcıların reklamlarıyla şişirilmiş bir kulakık, Yok eq ayarıyla süper oluyor falan diyorlardı bütün ayarları denedim. Video kalitesi temiz ama müzik ve oyunlarda ses çok boğuk net ve temiz değil çok rahatsız edici. Ben zaten amazondan almıştım iadesi kolay olsun diye iadeye göndericem bugün ve bu konudaki kulaklığı satın alacağım. Böyle antin kuntin markalar alıp uğraşmaktansa adı bilindik sağlam marka alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dip ses ve cızırtı sorunu varmı? Ses net ve temizmi? Boğukluk sorunu varmı? Kalitelimi? Memnumusunuz? Kulaklığı puanlarmısınız?
10 üzerinden 7 verebilirim ben memnunum olmasam zaten aynı modeli almazdım sadece hem telefon hem pc ye bagli oldugunda gecislerde bazen sikinti yasaniyor ama guzel bi özellik onun disinda sarjı fln iyi gidiyor sesinde de dipses fln duymadım ben
Ses seviyesi yeterli ama ayar yapmak lzm ben bu ayarlarla kullaniyorum windows %80 de diger uygulamalarda ses %60 ta fln fazla geliyor hatta youtubr fln en kısıkta