5x çektim sağol
KUPON İLE 46₺'YE DÜŞÜYOR
afied5x çektim sağol
Ne alaka? Hayatta neler başardın bakalım adam olabildin mi?refIi hayatIar refIi yaşamIar.. bırakın bu işIeri kendinizi geIiştirin kodIama öğrenin yazıIım öğrenin kısacası aranan adam oIun YTD
bakkallar kazıkçı bir şey almayın bakkaldan şok bim şaşmazzzzBizim bakkalda 10TL hocam. Gayet iyi indirim
adam oIunmaz adam doğuIur asIan parçası.. ama senin görevin adam oImaya çaIışmak.. biraz zor ama başarabiIirsin en azından deneNe alaka? Hayatta neler başardın bakalım adam olabildin mi?
adam oIunmaz adam doğuIur asIan parçası.. ama senin görevin adam oImaya çaIışmak.. biraz zor ama başarabiIirsin en azından dene
HAHUICHSDFIJDHGIJKSFBGFDGKral kurtlar vadisi çekmiyoruz ne bu atar bea
Millete laf ediyon bende sordum senin başarın neler biraz say bakalım diye. Burada statü kapıştırmayalım üzülürsün.adam oIunmaz adam doğuIur asIan parçası.. ama senin görevin adam oImaya çaIışmak.. biraz zor ama başarabiIirsin en azından dene
Konuyla ne alakası var da diyon işte. Bu kafadan bir çık her konuda yazılım öğrenseydim keşke diye tayfa gibi.atar gider yok .. ben orada 'aranan adam olun' yazmışım o bana 'sen adam olabildin mi' diye soruyor
evet banada geldi bu saha içtim tadı felan süperAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürün geldi ama bardağı biraz küçük geldi sanırım sebebi toz kahveler için idal boyuta olmasına göre ayarlanmış