xmajezik
80+
Kayıtlı kartı değiştirme muhabbeti miprime almanın bedava taktigi var ama burada söylemeyim
Kayıtlı kartı değiştirme muhabbeti miprime almanın bedava taktigi var ama burada söylemeyim
Kesinlikle. Eskiden lezzeti bir başkaydı şimdi şekerli sıcak su içiyorum gibi. 2 yıla yakındır içmiyorum.bu tür paket kahve markalarının ingiltere ve türkiyedeki ürünlerini karşılaştırıyorlardı kahve oranları 3 kat daha az eski lezzetleri de yok, otobüste ikram dağıtılırdı en arkaya kokusu gelirdi. Konu için teşekkürler
hayırKayıtlı kartı değiştirme muhabbeti mi
hayırYeni mail yeni hesap
ben şu şekilde ücretsiz kullanıyorum: İlk olarak, hizmeti denemek için bir aylık ücretsiz abonelik alıyorum. Daha sonra kartı kapatıyorum ve bir ay sonunda ücret çekemiyor. İki hafta daha bekleyip, tekrar ücretsiz bir aylık abonelik almak istediğimde yeniden ücretsiz kullanabiliyorum.Ne hayir baska sansi yok
türkiyede alacagın her türlü paketli gıda sağlığa tehdit her marka her ürün yelpazesi için geçerlibu tür paket kahve markalarının ingiltere ve türkiyedeki ürünlerini karşılaştırıyorlardı kahve oranları 3 kat daha az eski lezzetleri de yok, otobüste ikram dağıtılırdı en arkaya kokusu gelirdi. Konu için teşekkürler
Money karta özel ben de yokMigrosta da 100tl zaten, direkt elden almak isteyende alabilir Alıntıyı görüntüle