Neler Yeni

🔥İndirim 20'li Sütlü Köpüklü Nescafe+Kupa 84₺🔥🔥😱

Knispel

80+ Bronze
bu tür paket kahve markalarının ingiltere ve türkiyedeki ürünlerini karşılaştırıyorlardı kahve oranları 3 kat daha az eski lezzetleri de yok, otobüste ikram dağıtılırdı en arkaya kokusu gelirdi. Konu için teşekkürler
Kesinlikle. Eskiden lezzeti bir başkaydı şimdi şekerli sıcak su içiyorum gibi. 2 yıla yakındır içmiyorum.

Endy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Endy Ulus
Instagram
endylus_9
Discord
endylus
Ne hayir baska sansi yok
ben şu şekilde ücretsiz kullanıyorum: İlk olarak, hizmeti denemek için bir aylık ücretsiz abonelik alıyorum. Daha sonra kartı kapatıyorum ve bir ay sonunda ücret çekemiyor. İki hafta daha bekleyip, tekrar ücretsiz bir aylık abonelik almak istediğimde yeniden ücretsiz kullanabiliyorum.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
bu tür paket kahve markalarının ingiltere ve türkiyedeki ürünlerini karşılaştırıyorlardı kahve oranları 3 kat daha az eski lezzetleri de yok, otobüste ikram dağıtılırdı en arkaya kokusu gelirdi. Konu için teşekkürler
türkiyede alacagın her türlü paketli gıda sağlığa tehdit her marka her ürün yelpazesi için geçerli

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İbrahim Akay
Arada bir içmek birilerine ofiste ikram etmek için aldım sağol . Sağlıksız doğru.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Dax Saz
Kimyasal deposu. Alın Türk kahvesi için. Kupa güzel ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
Migrosta da 100tl zaten, direkt elden almak isteyende alabilir
1725397557950.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Guard stronger
arkadaşlar prime ilk ay bedava da kayıt olurken yanında telefon no su da istiyor onu nasıl cözüyorsunuz ?

Top Bottom