- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bundan bi kurtulsam rahat ederimvar hocam var o takıntı da var bende sistemim en güçlüsü olsun en iyisi olsun markalı kaliteli olsun güzel görünsün hepsi takıntı bunların
Bundan bi kurtulsam rahat ederimvar hocam var o takıntı da var bende sistemim en güçlüsü olsun en iyisi olsun markalı kaliteli olsun güzel görünsün hepsi takıntı bunların
valla hocam bende her şeyde o durum yok sadece pc de var AllahtanBende çok şeyde durum öyle.Ailem bu durumdan dolayı bana evlenince her ay kendine yeni eş alırsın der![]()
resimden belli hocamBende de marka model takıntısı ve RGB takıntısı var yenemiyorum bir türlü...
İyice manyaklaştım yakın zamanda argb 24 pin ve vga kablolarını da alıcam sonra büyük ihtimal ışıklardan kör olurum aklım başıma gelirresimden belli hocam
yine karşılaştık sizinle
hep böyle konularda karşılaşıyoruz zaten
şikayetimiz aynı olduğu için![]()
hocam olamaz çok önemli bir şeyi unutmuşunuz rgb aydınlatmalı psu nuz neredeİyice manyaklaştım yakın zamanda argb 24 pin ve vga kablolarını da alıcam sonra büyük ihtimal ışıklardan kör olurum aklım başıma gelir![]()
İyiki bende rgb takıntısı yok.İyice manyaklaştım yakın zamanda argb 24 pin ve vga kablolarını da alıcam sonra büyük ihtimal ışıklardan kör olurum aklım başıma gelir![]()