Neler Yeni

NET GSM NUMARA TAŞIMA ACİL YARDIM

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar ucuz diye annemin babamın telefonları geçiryim dedim bana denk geldi.Turkcell engel koymuş hatlar açılmıyor.Şebeke yok yani.Ne zaman gelceğide belli değilmiş saçma sapan bi işin içine düştüm.Hatları başka firmaya geçircektim fakat şebeke olmadığı için onay kodu geliyor ama göremiyorum çünkü gelmiyor.Ben nasıl numaramı tekrar başka yere taşırım.Yarın herhangi bi gsm dükkanına gitsem ordan halledilir mi acaba

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,378
İsim
Hacı
Ne 😱 böyle saçmalık mı olur ...
Netgsm geçmeyi düşünüyordum artık bitmiştir...

Ne 😱 böyle saçmalık mı olur ...
Netgsm geçmeyi düşünüyordum artık bitmiştir...
1000031218.jpg

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
sorunun sebebi tamamen turkcell'dir netgsm ucuza verince (asıl olması gereken fiyattan verince) birilerinin ekmeğine taş koydular ve maalesef muz cumhuriyetinde yaşadığımız için yüce devletimizin bir şey yapacağını sanmam netgsm kullanıcılarına geçmiş olsun

sorunun sebebi tamamen turkcell'dir netgsm ucuza verince (asıl olması gereken fiyattan verince) birilerinin ekmeğine taş koydular ve maalesef muz cumhuriyetinde yaşadığımız için yüce devletimizin bir şey yapacağını sanmam netgsm kullanıcılarına geçmiş olsun
türk(?)cell böyle yapınca geri ona mı geçeceğimi sanıyor. tam aksine evdeki superonline interneti de başka firmaya geçireceğim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,560
Üyeler
161,308
Son üye
aulaf75sevdalısı58
Top Bottom