Net speed geçilir mi?

Ensy58

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Arkadaşlar ben turknet kullanıcısıyım son gelen zamla 250 TL'ye çıktı faturam. Şuan ki internetim 50 mbps download 7.50 upload veriyor. Sizce net speede geçsem bu hızı alır mıyım birde geçmemi önerir misiniz netspeed kullanıcıları yorum yazarsa çok memmun olurum teşekkürler.

Neetspeed sitesinden sorgulama yapınız. verilen sonuç sizi tatmin ederse geçin. ben uzun bir süre NetSpeed kullandım gerek müşteri hizmetleri gerek uygulamaları üzerinden hiç sıkıntı yaşamadım. Binamda gigafiber olmasa hala NetSpeed kullanıyor olurdum.

Ben kullanıyorum gayet memnunum müşteri hizmetleri kolay ulaşılabilir ve gayet ilgililer ama benimki fiber vdsl için bir şey diyemem

VDSL kullandığım zaman memmun kalmıştım. Karşınızda muhattap bulabiliyorsunuz en azından.

Neetspeed sitesinden sorgulama yapınız. verilen sonuç sizi tatmin ederse geçin. ben uzun bir süre NetSpeed kullandım gerek müşteri hizmetleri gerek uygulamaları üzerinden hiç sıkıntı yaşamadım. Binamda gigafiber olmasa hala NetSpeed kullanıyor olurdum.
Turknetle aynı hızı veriyor.

Şahsen kullanıyorum, bu zamana dek sorun yaşamadım. Geçmeyi düşünürseniz davet kodu verebilirim.

Arkadaşlar ben turknet kullanıcısıyım son gelen zamla 250 TL'ye çıktı faturam. Şuan ki internetim 50 mbps download 7.50 upload veriyor. Sizce net speede geçsem bu hızı alır mıyım birde geçmemi önerir misiniz netspeed kullanıcıları yorum yazarsa çok memmun olurum teşekkürler.
türknetten geçtim netspeede, hızımda bi fark olmadı pingim 3düştü

Kullanıyorum öneririm özelliklede müşteri hizmetleri gerçekten çok yardımcı oluyor.

Davet kodu ile 1 yıl 10₺ indirim alıyoruz dilerseniz kod atabilirim.

Kodun bir süresi var mı 1 ay gibi bir sürede geçmeyi düşünüyorum atarsanız çok iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri