Neler Yeni

Netflix 1 kişi aranıyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aylık 21 TL. (130.99-25)/5 = 21 TL Papara ve IBAN kabul.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
şifre paylaşımı yakında zaten kapatılcak sen niye yapıyon ki şimdide türk whatsappı bip e takmışsın kafayı sanırsam

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
herkes kendi abonelik devrine geçicek yada ortak kullanımdaki wifi ye 1 kere bağlanman gerekcekmiş
İyice saçmaladılar. Parasını veriyoruz işte. Bir de zamladılar. Dalga geçer gibi saçma sapan abidik gubidik kurallar getiriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi benim Netflix'im var. Atıyorum başka bir yere gittim kullanmak istedim kullanamayacak mıyım?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
İyice saçmaladılar. Parasını veriyoruz işte. Bir de zamladılar. Dalga geçer gibi saçma sapan abidik gubidik kurallar getiriyorlar.

Şimdi benim Netflix'im var. Atıyorum başka bir yere gittim kullanmak istedim kullanamayacak mıyım?
7 günlük misafir parolası veriyor zaten yazının devamında belirtiyor haber sitesi

Netflix'in getirmeyi planladığı sistem sadece aynı hane içinde şifre paylaşımı yapılmasını amaçlıyor. Bu nedenle seyahat halinde olan kişilerin hesaplarına erişebilmesi için 7 gün kullanabilecekleri geçici bir şifre alması da hedefleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom