Kapatılınca nasıl olacak?şifre paylaşımı yakında zaten kapatılcak
herkes kendi abonelik devrine geçicek yada ortak kullanımdaki wifi ye 1 kere bağlanman gerekcekmişKapatılınca nasıl olacak?
Kapatılınca nasıl olacak?
İyice saçmaladılar. Parasını veriyoruz işte. Bir de zamladılar. Dalga geçer gibi saçma sapan abidik gubidik kurallar getiriyorlar.herkes kendi abonelik devrine geçicek yada ortak kullanımdaki wifi ye 1 kere bağlanman gerekcekmiş
Şimdi benim Netflix'im var. Atıyorum başka bir yere gittim kullanmak istedim kullanamayacak mıyım?Netflix, şifre paylaşımıyla ilgili yönergeleri sitesinden kaldırdı
Åifre paylaÅımını nasıl engelleyeceÄini paylaÅan Netflix, yönergeleri sitesinden kaldırdı. Åirket, yönergelerin bir hata nedeniyle siteye eklendiÄini ve kaldırıldıÄını belirtti.Âwww.google.com
7 günlük misafir parolası veriyor zaten yazının devamında belirtiyor haber sitesiİyice saçmaladılar. Parasını veriyoruz işte. Bir de zamladılar. Dalga geçer gibi saçma sapan abidik gubidik kurallar getiriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi benim Netflix'im var. Atıyorum başka bir yere gittim kullanmak istedim kullanamayacak mıyım?
Netflix'in getirmeyi planladığı sistem sadece aynı hane içinde şifre paylaşımı yapılmasını amaçlıyor. Bu nedenle seyahat halinde olan kişilerin hesaplarına erişebilmesi için 7 gün kullanabilecekleri geçici bir şifre alması da hedefleniyor.İyice saçmaladılar. Parasını veriyoruz işte. Bir de zamladılar. Dalga geçer gibi saçma sapan abidik gubidik kurallar getiriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi benim Netflix'im var. Atıyorum başka bir yere gittim kullanmak istedim kullanamayacak mıyım?