DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,891
Şimdiki durum nedir?
Adam gelmedi.dŞimdiki durum nedir?
Yedek çek hazırda dursun.Daha gelmedi knk
Farklı hesap mı?Kendi hesabımız için kod mu?Dostlar Netflix çekilişi yapıyorum bu konuya bir şey yazmanız yeterli isimlerinizi alacağım tek tek yarın bugün 11 de gibi kazananı bu postta açıklayacağım SİZ YAZIN YORUM OLARAK BİRŞEYLER BEĞENDİĞİMDE BİLİNKİ ÇEKİLİŞE KATILMIŞSINIZDIR (ÇEKİLİŞ YASAK İSE KALDIRABİLİRİM)
n dolarlarrrrDostlar Netflix çekilişi yapıyorum bu konuya bir şey yazmanız yeterli isimlerinizi alacağım tek tek yarın bugün 11 de gibi kazananı bu postta açıklayacağım SİZ YAZIN YORUM OLARAK BİRŞEYLER BEĞENDİĞİMDE BİLİNKİ ÇEKİLİŞE KATILMIŞSINIZDIR (ÇEKİLİŞ YASAK İSE KALDIRABİLİRİM)
beni de al 12 dk kaldı goşDostlar Netflix çekilişi yapıyorum bu konuya bir şey yazmanız yeterli isimlerinizi alacağım tek tek yarın bugün 11 de gibi kazananı bu postta açıklayacağım SİZ YAZIN YORUM OLARAK BİRŞEYLER BEĞENDİĞİMDE BİLİNKİ ÇEKİLİŞE KATILMIŞSINIZDIR (ÇEKİLİŞ YASAK İSE KALDIRABİLİRİM)
Hesap sıfır mı yani kendin mı sıfırdan satın alıp veriyorsun ? (Beni eklemezsen sevinirim)Dostlar Netflix çekilişi yapıyorum bu konuya bir şey yazmanız yeterli isimlerinizi alacağım tek tek yarın bugün 11 de gibi kazananı bu postta açıklayacağım SİZ YAZIN YORUM OLARAK BİRŞEYLER BEĞENDİĞİMDE BİLİNKİ ÇEKİLİŞE KATILMIŞSINIZDIR (ÇEKİLİŞ YASAK İSE KALDIRABİLİRİM)