Netflix düşük kalite problemi

Peganeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047
1636310319711.png

Planlamam 1080P desteklese de ben hiç bir türlü 1080P izleyemiyorum.

1636310364509.png

Hesap ayarlarından en yüksek kaliteye alsam da sürekli olarak 720p de çalıştırıyor.

1636310402254.png

Çözümü nedir bilen var mı? (edge kullanıyorum opera gx de de denedim aynısı)

Yazılımını kullanınca sonuç ne oluyor?

Pardon bu ekranı bilmediğim için yazılım olduğunu düşünmedim biraz göz ucuyla baktım da internet ile ilgili problemlerden dolayıda bu sıkıntıyı yaşayan olmuş herhangi bir sıkıntınız var mı acaba internet ile ilgili?

Pardon bu ekranı bilmediğim için yazılım olduğunu düşünmedim biraz göz ucuyla baktım da internet ile ilgili problemlerden dolayıda bu sıkıntıyı yaşayan olmuş herhangi bir sıkıntınız var mı acaba internet ile ilgili?
Hayır bir problem yaşamıyorum, 35/6 Millenicom kullanıyorum. Modemim de Keenetic Omni DSL. Neden böyle oluyor anlamış değilim baktığım bir çok yöntemleri denedim ama sürekli 720P de açılıyor.

1636311229822.png

Bu sıkıntıyı yaşayanlar eklenti yükleyerek browserda çözebildiklerinden bahsetmişler ama kimse bunu yaşarken yazılımında düşük verdiğini eklememiş o garip geldi banada netflix supportla görüştünüz mü yada ulaşım sağladınız mı?

Alıntıyı görüntüle

Bu sıkıntıyı yaşayanlar eklenti yükleyerek browserda çözebildiklerinden bahsetmişler ama kimse bunu yaşarken yazılımında düşük verdiğini eklememiş o garip geldi banada netflix supportla görüştünüz mü yada ulaşım sağladınız mı?
Maalesef iletişime geçmedim. İnternette çözüm arıyorum en son çözüm desteğe yazmak olacak. Demiş olduğunuz eklenti nedir?

Maalesef iletişime geçmedim. İnternette çözüm arıyorum en son çözüm desteğe yazmak olacak. Demiş olduğunuz eklenti nedir?
Eklentiyi mesajlarına eklememişler ama biraz daha bakındım.
Böyle bir makale
Ve şöyle bir eklenti buldum

Ama chrome kullanmam diyorsanız ona bakmadım " how can i watch 1080p on opera - extension for watching netflix 1080p on opera " gibisinden istediğiniz tarayıcı için aratırsanız büyük ihtimal bulursunuz size lazım olan extension'u.

Eklentiyi mesajlarına eklememişler ama biraz daha bakındım.
Böyle bir makale
Ve şöyle bir eklenti buldum

Ama chrome kullanmam diyorsanız ona bakmadım " how can i watch 1080p on opera - extension for watching netflix 1080p on opera " gibisinden istediğiniz tarayıcı için aratırsanız büyük ihtimal bulursunuz size lazım olan extension'u.
Edge, Chrome eklentilerini destekliyor. Bu eklentiyi denedim de yine fayda etmiyor.... Gidip destekleri ile konuşayım elbet bir şey söylerler. Teşekkürler.

Ne demek keşke yardımcı olabilseydim :/ umarım çözüm bulabilirsiniz.

Geri