Netflix te var mı bilmiyorum ama 6 Underground bu filmi izlemeni tavsiye ederim.
extraction
Netflix te var mı bilmiyorum ama 6 Underground bu filmi izlemeni tavsiye ederim.
Edit-Baktım varmış.
Transformers ?Var ve listeme ekledim. Biraz spoiler vermeden anlatır mısın? Her film sarmıyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler konuyla biraz alakasız ama bi film vardı. Böyle çok büyük robotlar vardı VS atıyolardı. Adını biliyor musunuz?
transformers ?Var ve listeme ekledim. Biraz spoiler vermeden anlatır mısın? Her film sarmıyor beni.
Beyler konuyla biraz alakasız ama bi film vardı. Böyle çok büyük robotlar vardı VS atıyolardı. Adını biliyor musunuz?
Gerçekten beklediğiminden daha iyi çıktı hızlı ve öfkeli tarzı araba sahneleri,hiç bitmeyen aksiyon.6 kişi var birisi assasin c. gibi ordan oraya zıplıyor felan bi tanesi keskin nişancı değişik güzel film bence pişman olmazsın.Var ve listeme ekledim. Biraz spoiler vermeden anlatır mısın? Her film sarmıyor beni.
Demir yumruk mu neydi o mu.Var ve listeme ekledim. Biraz spoiler vermeden anlatır mısın? Her film sarmıyor beni.
Real Steel ?Yok beyler o değil. Biraz daha destansı versiyonları. Uzaylılar falan da vardı.
Bu arada aklıma gelmişken Başlat filmini izlemediysen bilim kurgu olarak tavsiye ederim normalde sevmem bilim kurguyu ama bu filmle bakış açım değişmişti.Yok o da değil.