Netflix Mobilde Çamur Gibi

Scorpiw

80+
Reaksiyon skoru
16
Agalar netflix aktif olarak kullanıyorum bilgisayarda tablette telefonda vs ama telefonda görüntü çamur gibi sanki 480 p izliyorum ama ipad ve pcde bu sorun yok uygulamayı sildim yükledim l1 sertifikası da var telefonda uygulma içinden yüksek veri ayarları fln fulledim yine çamur gibi

Agalar netflix aktif olarak kullanıyorum bilgisayarda tablette telefonda vs ama telefonda görüntü çamur gibi sanki 480 p izliyorum ama ipad ve pcde bu sorun yok uygulamayı sildim yükledim l1 sertifikası da var telefonda uygulma içinden yüksek veri ayarları fln fulledim yine çamur gibi
geçen günde Netflix in ve buna benzer uygulamaların görüntü kalitesiyle ilgili açılan konu vardı . adamlar filmleri yüksek kalitede vermiyor verse bile bitrate düşük oluyor paranızla rezil oluyorsunuz.

hocam 16 pro ile izliyorum herhangi bir sorun yok. internetinizi kontrol edin.

Honor 400 var Netflix premium var ben yüksek kalitede indirip öyle izliyorum stabil oluyor güzel oluyo en iyi kalitede izliyorsun 1gb falan oluyo Bi bölüm ama izleyince siliyorsun zaten

Telde sadece l1 degil l2 ve l3 de lazimsir sanrm

benim redmı 9c'de de böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri