Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- RF
Merhaba, gecenlerde bazı sosyal medya uygulamarina kisitlama gelince vpn uygulamasi indirdim telefonuma. Daha sonra sildim fakat sileli 3 gün olduğu halde netflixten “bir vpn veya proxy sunucusu kullaniyorsunuz lutfen bu hizmetlerin tamamini kapatip oyle deneyin” uyarisi aliyorum izledigim dizileri izleyemiyorum, telefonumda hiçbir vpn uygulaması yüklü de değil.
Başka sitelerde hız testi yaptığımda sunucuda sadece Türkiye çıkarken netflixin yonlendirdigi sitede Italya da çıkıyor acaba vpn açık olduğu sürede netflixim bundan etkilenmiş olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim, daha önce başına gelmiş olan var mı
netflix ile iletişime geçtiğinde milan yazdığı için böyle olduğu söyleniyor çözüm için iss iletişime geçin diyor onlara da ulaşamadım.
Başka sitelerde hız testi yaptığımda sunucuda sadece Türkiye çıkarken netflixin yonlendirdigi sitede Italya da çıkıyor acaba vpn açık olduğu sürede netflixim bundan etkilenmiş olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim, daha önce başına gelmiş olan var mı
netflix ile iletişime geçtiğinde milan yazdığı için böyle olduğu söyleniyor çözüm için iss iletişime geçin diyor onlara da ulaşamadım.