Neler Yeni

Yardım NetGsm İnternet Servis Sağlayıcı nasıldır

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Aslında başta bende Türknete geçmek istiyordum ama bildiğiniz gibi fiyat politikası almış başını gidiyor,
Çok fazla İSS ile tecrübem oldu. Açıkçası performans açısından millenicom ve türknet en iyileriydi. Ne yazık ki komik fiyatlarıyla bizi bir hayli üzdükleri için değiştirmek zorunda kaldım. Konu hakkında çok fazla tecrübesi olan biri olarak tavsiye ediyorum. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Aksi bir durumda zaten taahüttsüz olduğunuz için istediğiniz zaman bırakabilirsiniz.

Rufo

80+
Hatti kardeşim kullanıyor ona aldım banka uygulamasi kullanmıyor. Ama genel olarak güzel
Geçip pişman olmamak lazım sms önemli banka uygulamaları için. 37 günüm var ve telekomun bana önerdiği "size özel" adı altında 430 tl lik tarife :D şu an kullandığım tarifenin neredeyse 5 katı fiyat çektiler.

Geçip pişman olmamak lazım sms önemli banka uygulamaları için. 37 günüm var ve telekomun bana önerdiği "size özel" adı altında 430 tl lik tarife :D şu an kullandığım tarifenin neredeyse 5 katı fiyat çektiler.
bazıları sms geliyor diyor ama bilmiyorum turkcell alt yapısında olduğu için problem olmaz

bkartli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bülent Kartal
Referans kodumu kullanarak, NETGSM aboneliğinde karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
Referans Kodu: NTGQBP0C75
Abone Adı: Bülent Kartlı
Hemen online başvuru yapmak için tıklayın: NETGSM Online Başvuru

Daha önce kullandığım birçok hizmette, müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak neredeyse imkansızdı ve çoğunlukla sorunlarımızı WhatsApp üzerinden çözmeye çalışıyorduk. Ancak NETGSM’de telefonla müşteri hizmetlerine kolayca ulaşıp, hızlı ve etkili bir şekilde destek alabiliyorum. Bu, NETGSM’in sunduğu en büyük avantajlardan biri.
Önemli Not: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın.!

Top Bottom