çalışmaması için sebep yok. imei 4 ay açık. neden sinyal vermesinÇalışmıyor diye belirtilmiş hocam bundan dolayı soruyorum kullanan varmı halihazırda deneyen
Kayıtlıysa sorun olmaz.Hocam sen okumadın galiba detaylı yazmışlar ama bazıları çalışıyor diyor ondan sordum elimde olan cihaz kayıtlı zaten sorun yok
nerede yazmışlar atarsam bir şey deriz. turkcell den sinyal alıyor zaten. yabancı e-simler bile sorunsuz çalışıyor yd cihazlardaHocam sen okumadın galiba detaylı yazmışlar ama bazıları çalışıyor diyor ondan sordum elimde olan cihaz kayıtlı zaten sorun yok
IMEI kayıtlı hocam amacım benim gibi IMEI kayıtlı cihazda kullanan varmı çalışıyor mu onu öğrenmek istiyorum.Operatör engeli olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kayıtlıysa sorun olmaz.
Müşteri hizmetlerini vs ara söylüyor sitesinde bir yerdede yazıyornerede yazmışlar atarsam bir şey deriz. turkcell den sinyal alıyor zaten. yabancı e-simler bile sorunsuz çalışıyor yd cihazlarda
IMEI atılmış tr cihazı sayılıır.Bende netgsm var da yurtdışı kayıtlı cihaz yok. IMEI atılmış cihazda çalışıyor, o şekilde kullanıyorum.