Neler Yeni

Yardım Netimi iptal edip başka bir net almak istiyotum

(Can)

80+ Bronze
Bu pazartesi türktelekom netimi iptal edeceğim yenibir net bağlatmak istiyorum ama hiç anlamıyorum. Hangi neti almalıyım yazarmısınız (indirme, yükleme, fiat) yada googleden nerelere bakmam gerek link bırakın. :)

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
Hangi marka size en iyi alt yapı sağlıyorsa onla bir iletişim geçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğan Işık
Türknetin sitesine girip sokağın ne kadar destekliyo bi bak ben hem evimde hem dükkanımda türknet kullanıyorum son derece memnunum dükkanda 35 evde 100 mbps internet alıyorum

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Bu pazartesi türktelekom netimi iptal edeceğim yenibir net bağlatmak istiyorum ama hiç anlamıyorum. Hangi neti almalıyım yazarmısınız (indirme, yükleme, fiat) yada googleden nerelere bakmam gerek link bırakın. :)
Burdan altyapınızın olup olmadığını sorguluyablirsiniz ama en sağlıklı müşteri hizmetlerini aramak türkneti tavsiye ederim hem ucuz hemde taahhüt yok.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknetin sitesine girip sokağın ne kadar destekliyo bi bak ben hem evimde hem dükkanımda türknet kullanıyorum son derece memnunum dükkanda 35 evde 100 mbps internet alıyorum
100mbps e nekadar ücret veriyorsun hız testi yaptığında ortalama kaç alıyorsun?

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
Misal turkcell arayıp sorman lazım . Alman için bin türlü çabaya girceklerdir ama sadece alt yapını sorgulat sana kaç upload yada dowlnd vereceklerini söyleyecektir

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tm teşekkür ederimUOTE="Shuncy, post: 44437, member: 570"]
Misal turkcell arayıp sorman lazım . Alman için bin türlü çabaya girceklerdir ama sadece alt yapını sorgulat sana kaç upload yada dowlnd vereceklerini söyleyecektir
[/QUOTE]
Tm teşekkğrederim
Burdan altyapınızın olup olmadığını sorguluyablirsiniz ama en sağlıklı müşteri hizmetlerini aramak türkneti tavsiye ederim hem ucuz hemde taahhüt yok.
Tm yapacağım yüksek hızda olursa türknet alırım herkes türknet öneriyor

Zesh

80+
Öncelikle bence internet sağlayıcısı olarak ya Süperonline ya da Türknet i seç, ikisinin de senin bulunduğun konuma sağladığı hızlara bak, Süperonline ı çok bilmiyorum ama Türknet sabit fiyat alıyor ve verebileceği en yüksek interneti sana düşük bir ücretle sunuyor.

Bars80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Altun
Turknet'e geçebilirsiniz gayet iyi hızlı ve kotasız tahahhutsuz paket sunuyorlar 76.99 tl ye bence çok uygun

(Can)

80+ Bronze
Bütün bilgilerimi girdim nasıl altyapı sorgulatacağım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,326
Üyeler
168,611
Son üye
e4yr22
Top Bottom