Altyapımın olduğunu nerden bileceğim?Hangi marka size en iyi alt yapı sağlıyorsa onla bir iletişim geçin
Bu pazartesi türktelekom netimi iptal edeceğim yenibir net bağlatmak istiyorum ama hiç anlamıyorum. Hangi neti almalıyım yazarmısınız (indirme, yükleme, fiat) yada googleden nerelere bakmam gerek link bırakın.![]()
100mbps e nekadar ücret veriyorsun hız testi yaptığında ortalama kaç alıyorsun?Türknetin sitesine girip sokağın ne kadar destekliyo bi bak ben hem evimde hem dükkanımda türknet kullanıyorum son derece memnunum dükkanda 35 evde 100 mbps internet alıyorum
85 lira ödüyorum taahhüt'ü yok ve 90'ın altında hız testi almadım100mbps e nekadar ücret veriyorsun hız testi yaptığında ortalama kaç alıyorsun?
Tm yapacağım yüksek hızda olursa türknet alırım herkes türknet öneriyorBurdan altyapınızın olup olmadığını sorguluyablirsiniz ama en sağlıklı müşteri hizmetlerini aramak türkneti tavsiye ederim hem ucuz hemde taahhüt yok.İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Bütün bilgilerimi girdim nasıl altyapı sorgulatacağım?Burdan altyapınızın olup olmadığını sorguluyablirsiniz ama en sağlıklı müşteri hizmetlerini aramak türkneti tavsiye ederim hem ucuz hemde taahhüt yok.İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Evet uygun ama altyapıyı sorgulatmaya çalışıyorumTurknet'e geçebilirsiniz gayet iyi hızlı ve kotasız tahahhutsuz paket sunuyorlar 76.99 tl ye bence çok uygun