Yardım Netimi iptal edip başka bir net almak istiyotum

Bütün bilgilerimi girdim nasıl altyapı sorgulatacağım?
Adresi daire numarasına kadar girince altında hemen çıkar size sunabileceği interneti ama en güncelli arayıp öğrenmek.

Öncelikle bence internet sağlayıcısı olarak ya Süperonline ya da Türknet i seç, ikisinin de senin bulunduğun konuma sağladığı hızlara bak, Süperonline ı çok bilmiyorum ama Türknet sabit fiyat alıyor ve verebileceği en yüksek interneti sana düşük bir ücretle sunuyor.
Türknet almayı düşünüyorum altyapıyı sorgulatamadım gitti

Ben Şuan kablonet miydi Türksatmıydı unuttum Televizyon paketle 80 liraya aldım Hızım 56Mb

Adresi daire numarasına kadar girince altında hemen çıkar size sunabileceği interneti ama en güncelli arayıp öğrenmek.
En iyisi arayım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Türknet almayı düşünüyorum altyapıyı sorgulatamadım gitti
Evinde sabit telefon hattı varsa altyapı sorgulatma da onu kullanabilirsin, bazı adresler veya oturduğun sitenin adıdır, apartmanındır bu gibi bilgiler güncellenmemiş oluyor, ben de yaşadım, ama sabit telefon hattınız varsa evinizde onu arama yerine yazarak, evine sağladığı altyapıyı görebilmen gerekiyor.

Evinde sabit telefon hattı varsa altyapı sorgulatma da onu kullanabilirsin, bazı adresler veya oturduğun sitenin adıdır, apartmanındır bu gibi bilgiler güncellenmemiş oluyor, ben de yaşadım, ama sabit telefon hattınız varsa evinizde onu arama yerine yazarak, evine sağladığı altyapıyı görebilmen gerekiyor.
Sabit telefon yok :)

Sorgulattım 35Mbps indirme 3Mbps yükleme her ay +10 tl farkla 50Mbps indirme 4Mbps yükleme sunuyorlar. Bence iyi ;)

TurkNet

Bende Türknete Geçicem ama Modem Veriliyormu , Verilmiyorsa Modem Tavsiyesi İsteyecem Sizlerden

Geri