Neler Yeni

Yardım Netimi iptal edip başka bir net almak istiyotum

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Bütün bilgilerimi girdim nasıl altyapı sorgulatacağım?
Adresi daire numarasına kadar girince altında hemen çıkar size sunabileceği interneti ama en güncelli arayıp öğrenmek.

(Can)

80+ Bronze
Öncelikle bence internet sağlayıcısı olarak ya Süperonline ya da Türknet i seç, ikisinin de senin bulunduğun konuma sağladığı hızlara bak, Süperonline ı çok bilmiyorum ama Türknet sabit fiyat alıyor ve verebileceği en yüksek interneti sana düşük bir ücretle sunuyor.
Türknet almayı düşünüyorum altyapıyı sorgulatamadım gitti

isimsizüye

80+ Gold
Ben Şuan kablonet miydi Türksatmıydı unuttum Televizyon paketle 80 liraya aldım Hızım 56Mb

Zesh

80+
Türknet almayı düşünüyorum altyapıyı sorgulatamadım gitti
Evinde sabit telefon hattı varsa altyapı sorgulatma da onu kullanabilirsin, bazı adresler veya oturduğun sitenin adıdır, apartmanındır bu gibi bilgiler güncellenmemiş oluyor, ben de yaşadım, ama sabit telefon hattınız varsa evinizde onu arama yerine yazarak, evine sağladığı altyapıyı görebilmen gerekiyor.

(Can)

80+ Bronze
Evinde sabit telefon hattı varsa altyapı sorgulatma da onu kullanabilirsin, bazı adresler veya oturduğun sitenin adıdır, apartmanındır bu gibi bilgiler güncellenmemiş oluyor, ben de yaşadım, ama sabit telefon hattınız varsa evinizde onu arama yerine yazarak, evine sağladığı altyapıyı görebilmen gerekiyor.
Sabit telefon yok :)

(Can)

80+ Bronze
Sorgulattım 35Mbps indirme 3Mbps yükleme her ay +10 tl farkla 50Mbps indirme 4Mbps yükleme sunuyorlar. Bence iyi ;)

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
TurkNet

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Bende Türknete Geçicem ama Modem Veriliyormu , Verilmiyorsa Modem Tavsiyesi İsteyecem Sizlerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,199
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom