Netspeed davet kodu?

Merhabalar Ocak 2019'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı aynı gün içerisinde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız

Davet Kodu : GTVDFT

Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız 30 liralık indirimden faydalanabilir.

Selam ve sevgiler

6 Aydır netspeed müşterisiyim inanılmaz memnunum 370 TL fiyata değecek hizmet de veriyorlar fakat arkadaşını getir kampanyasını yeni gördüm yararlanmak isteyen olursa dostlar referans kodumu kullanabilir uzun yıllar çıkmayacağım bir sağlayıcıdır kullanacak olanlar ikimiz için de hayırlı olsun saygılar.
Referans Kodum : 8J9FZG

cache-v2

Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 30 TL toplamda ise 360TL referans indirimi kazanabilirsiniz.
**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz. RXG5VV

Referal Kod / Link Paylaşımı
Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.
Netspeed davet kodum: 8J9FZG
Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.
Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

Selamlar, arkadaşlar netspeed firmasına geçmek isteyenler dilerlese davet kodumu kullanarak 12 ay boyunca aylık 30TL indirimden faylanabilirler.

Davet kodu: E84IUB

Geri