Neler Yeni

NetSpeed Fatura Öderken Türk Telekom olarak mı geçiyor ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar garanti kartımdan ödeme yapmak istiyorum ancak uygulamada NetSpeed gibi bir bölüm yok. Sadece Türk Telekom var. Ödemeyi bu kanaldan mı yapacağım ?
Ve ayrıca şok marketlerden de ödeniyormuş. Oraya gittiğimde de mi "Türk Telekom faturamı ödemek istiyorum " diyeceğim ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,222
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Muhtemelen anlaşma mevzuları dönüyordur. Enpara'da direkt Netspeed yazıyor, sanmıyorum Telekom olarak ödeneceğini.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
Daha önce Netspeed kullanırken bazı bankalarımda vardı ödeme bazılarında yoktu. TT olarak ödeme yapamazsın kendi ait ödeme kanalı var en olmadı siteden öde geç.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce Netspeed kullanırken bazı bankalarımda vardı ödeme bazılarında yoktu. TT olarak ödeme yapamazsın kendi ait ödeme kanalı var en olmadı siteden öde geç.
Öyle yapacağım herhalde hocam. Kendi sitesinde tüm ödeme yöntemleri tikli ama uygulamada falan gözükmüyor. Ziraat bankasına baktım orda gözüküyor. Garip.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Dostlar garanti kartımdan ödeme yapmak istiyorum ancak uygulamada NetSpeed gibi bir bölüm yok. Sadece Türk Telekom var. Ödemeyi bu kanaldan mı yapacağım ?
Ve ayrıca şok marketlerden de ödeniyormuş. Oraya gittiğimde de mi "Türk Telekom faturamı ödemek istiyorum " diyeceğim ?
Vakifbanktan yapmistim NetSpeed yaziyordu. Garantide yazmiyorsa online islemlerden odeyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom