Merhaba arkadaşlar, şu anda kullandım İSS'nda sık sık kopmalar yaşıyorum. NetSpeed'e geçmeye karar verdim fakat internette net bir cevap göremedim aşağıdaki değerlerime göre nasıl bir verimlilik alırım? (Ağırlıklı CS, Valorant oynuyorum.)
Not: Kopmanın SNR'den kaynaklı yaşadığımı düşünüyorum özellikle öğle saatlerinde eksilere kadar düşüyor.
www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm hocam. Discord topluluğu,looking glass sayfası,e devlet sistemi ile geçiş imkanlı,eski firma. Sunmakta.
lg.fixnet.com.tr
Cs,blizzard,amazon,cloudflare,google,quad9,ovh,hetzner. Gibi sağlıyıcılara filen direkt peer bağlantı mevcut düşük hop ve düşük gecikme ile. Yurtdışı üzmez. Edirne pop ve trafik bilgiinz olsun.
Netspeed kullandım hocam akşamları hız düşme ve ping artışı var. Kısacası bolgesel kapasite sorunu mevcut firmada.
Snr düşüyorsa iç tesisat eksiksiz kablo yeniletin. Netspeed pahalı bence hocam o fiyat yerine fixneti deneyimleyin. Daha eski firma ve hatta neredeyse şikayet yok denilebilir diğer operatorlere gore senelerdir.