Neler Yeni

Netspeed nasıldır ? Turknet mi Kablonet mi yoksa Netspeed mi ?

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
Merhabalar ben sık sık oyun oynayan ve indiren birisiyim ve normal olarak oyunlarda pingimin düşük olmasını ve internetimin sabit olmasını istiyorum. Kablolu internet kullanmak istiyorum ancak hangi internet sağlayıcısı almam gerektiğini hiç bilmiyorum. Ben 14 yaşındayım ve babam ile internet konusunu konuştum o da bunu düşüneceğini ve internet sağlayıcılarını araştıracağını söyledi fakat şöyle bi durum var bizim tüm apartman sakinlerinde kablonet var ancak biz daha doğrusu ben kablonet istemiyorum çünki hem internet hızları düşük hem de pahalı türknet var aklımda ama türknet hem müşteri hizmetleri berbat hem de ağırdan satıyorlar son olarak netspeed kalıyor onun fiyatları ucuz hem de 75 mbps ye kadar internet veriyorlar ancak müşteri hizmetleri ve 75 megabit in kaçını alabileceğim hakkında kararsızım. Sizin yardımına ihtiyacım var hangisini tercih etmeliyim illa ki bu 3 seçenek olmak zorunda değil başka internet öneriniz varsa açığım...

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed altyapımı sorguladım ve fiber altyapı mevcut diğerlerinde de mevcut fakat ss almadım üzgünüm..
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden ki hem hızları düşük hem pahalı 16 mbps internet için 100 tl istiyorlar

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    245 KB · Hit: 78
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Öktür
Türknet kullanıyorum ben reis. Bulunduğum yer büyükşehir değil Muğlanın ilçesinde yaşıyorum. Önce 35Mbit alıyordum. Şimdi de +10 vererek 50 ye kadar altyapı ne kadar verirse onu alıyorum. Bazı günler Gece 02:00 sularında kopuyor yalan yok ama Turk Telekomdan sonra ilaç gibi geldi. 2 yılı aşkın kullanıyorum. Lanet gelsin dediğimi hiç hatırlamıyorum. Upload olarak ta 7 8 mbit görüyorum. 2 telden aldığım internet için bayağı iyi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Netspeed altyapımı sorguladım ve fiber altyapı mevcut diğerlerinde de mevcut fakat ss almadım üzgünüm..

neden ki hem hızları düşük hem pahalı 16 mbps internet için 100 TL istiyorlar
Fiber var 16 Mbps için 100 tl yok :D.
Bazı saatler 24'e düşüyor kalan hep full 100 Mbps.

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet kullanıyorum ben reis. Bulunduğum yer büyükşehir değil Muğlanın ilçesinde yaşıyorum. Önce 35Mbit alıyordum. Şimdi de +10 vererek 50 ye kadar altyapı ne kadar verirse onu alıyorum. Bazı günler Gece 02:00 sularında kopuyor yalan yok ama Turk Telekomdan sonra ilaç gibi geldi. 2 yılı aşkın kullanıyorum. Lanet gelsin dediğimi hiç hatırlamıyorum. Upload olarak ta 7 8 mbit görüyorum. 2 telden aldığım internet için bayağı iyi
ben de istiyorum turknet ama bayağı uğraştırıyorlarmış 2 ay fln uğraşmam gerekiyormuş ve üstelik de bu interneti bağlamamalarına rağmen fatura kesiyorlarmış

hem netspeed de şu kampanya var çok daha iyi bana 100 megabit şart değil

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    245 KB · Hit: 64

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
teşekkürler düşüneceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Öktür
ben de istiyorum turknet ama bayağı uğraştırıyorlarmış 2 ay fln uğraşmam gerekiyormuş ve üstelik de bu interneti bağlamamalarına rağmen fatura kesiyorlarmış

hem netspeed de şu kampanya var çok daha iyi bana 100 megabit şart değil
Vallaha şuanki bağlama prosedürleri ne zamanda gerçekleşiyor bilmiyorum ama 2 yıl önce bende 1 hafta içinde her şey hallolmuştu. Şansım mı yağver gitti bilmiyorum tabi net bişey söylemem çok zor.

Top Bottom