Yardım Netspeed-Superonline geçiş hk yardım

Reaksiyon skoru
46
Merhabalar malumunuz netspeed son 1 haftadır ''ddos'' ataklarına maruz kaldıklarını söylüyor bugünde aynı şekilde akşam 6 da başladı hala geçmedi bu yüzden superonlinea internete özel kampanyalarından 200mbps olana başvurdum detaylarda işte geçiş için bimlemle ödemesi zart zurt yazıyordu ancak başvuruyu yaptıktan sonra 7 gün içinde ortalama 48 saatte kurulum gerçekleşecegi vs söylendi ancak aklıma şöyle bir şey takıldı benim şuan internetim var netspeed üzerinde ve iptal vs etmedim geçişi arka tarafta superonline kendi halledip netspeedi iptal ediyor değil mi? ve ben netspeede paket dahilinde modem için ücret ödeyip ödemedigimide bilmiyorum daha geçenlerde modeminiz eskimiş deyip degiştirmişlerdi ücretsiz bir şekilde bunun bildirisini bana yapıcaklar degil mi? biraz kafam karıştıda bilgili birileri aydınlatabilirse çok mutlu olurum

Süperonline kendi altyapısına mı; yoksa Tt altyapısından mı hizmete geçtiniz. Kendi altyapısı ise iptal etmeniz lazım.

Süperonline kendi altyapısına mı; yoksa Tt altyapısından mı hizmete geçtiniz. Kendi altyapısı ise iptal etmeniz lazım.
turkcell kendi iptal işlemi yapmıyor mu milleniye geçtiğimde herşeyi o yapmıştı

Tt altyapısı ise yapması lazım. Siz geçiş mi yaptınız; yeni abonelik mi?

Tt altyapısı ise yapması lazım. Siz geçiş mi yaptınız; yeni abonelik mi?
hocam şöyle webten yeni kullanıcılara özel bir paketti paket detaylarına baktıgımda eski aboneliginizin xxx miktarınıda ödüyoruz tarzında ibarelerde mevcuttu başvuruyu o şekilde tamamladım sonuçta superonline arkada çalışır bir internetim oldugunu görüp aktarımını kendi yapmıyor mu kafam baya karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

simdi aradımda netspeedden türknete e devlet gibi geçiş olmuyormuş sanırım superonline altyapısı oldugu için gelip kurulumu yaptıktan sonra diger ispyi arayıp iptal etmem gerekiyormuş netspeedde telefonlarını açarsa iptal ederiz artık :D

Son düzenleme:
Geri