SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Soru başlıkta arkadaşlar
Hocam vdsl altyapimGigafiber varsa türknet, yoksa türkneti eleyebilirsin.
Hocam hangisini tavsiye edersiniz?Gigafiber varsa türknet, yoksa türkneti eleyebilirsin.
Netspeed.Soru başlıkta arkadaşlar
Bende netspeed dusunuyorum hocam ama kafamda bazi sorunlar var mesela benim altyapim vdsl ben fiber paket kullanabilir miyim? Bi de ben su an vodafonedayim bu bitince gecmem gerekiyor degil mi netspeedeNetspeed.
Tamamdir hocamComnetide eleyin hocam bende bakıyorum baya araştırdım hizmet çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben şuan gıbırnet millenicom netspeed arasında kaldim
Hocam millenicomdan sikayet var biraz en iyisi netspeedComnetide eleyin hocam bende bakıyorum baya araştırdım hizmet çok kötü
Ben şuan gıbırnet millenicom netspeed arasında kaldim
Hocam bi de vdsl netspeed paketi varsa onerebilceginiz onerebilir misiniz?Netspeed.
Aynı sorunun cevabını bende arıyorumBende netspeed dusunuyorum hocam ama kafamda bazi sorunlar var mesela benim altyapim vdsl ben fiber paket kullanabilir miyim?
Zaten tek paket var biri kotalı diğeri kotasızBende netspeed dusunuyorum hocam ama kafamda bazi sorunlar var mesela benim altyapim vdsl ben fiber paket kullanabilir miyim? Bi de ben su an vodafonedayim bu bitince gecmem gerekiyor degil mi netspeede
Tamamdir hocam
Hocam millenicomdan sikayet var biraz en iyisi netspeed
Hocam bi de vdsl netspeed paketi varsa onerebilceginiz onerebilir misiniz?
Tamamdir hocam tesekkurlerAynı sorunun cevabını bende arıyorum
Zaten tek paket var biri kotalı diğeri kotasız
Bende netspeed dusunuyorum hocam ama kafamda bazi sorunlar var mesela benim altyapim vdsl ben fiber paket kullanabilir miyim? Bi de ben su an vodafonedayim bu bitince gecmem gerekiyor degil mi netspeede
Tamamdir hocam cok tesekkurlerVDSL desteklediği için alt yapın vdsl hizmeti alırsın fiber olsaydı direk fiber alırdın. Vodafone de taahhüt varsa bitmesini beklemen gerekiyor yok ben beklemem dersen ceza çıkarılır. Netspeed ufak bir rakamını ödüyor sanırım.