NETSPEED YENİ TARİFELERİ HAKKINDA SÖYLEŞİ

fzdemir8

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba arkadaşlar şu anda Turknet kullanıcısıyım bu gün ufak bir bakınma yaparken netspeedin yeni bir tarife çıkardığını gördüm önceden görmemiştim 75Download 5Mbps'e !kadar! upload şu an türknette 85TL lik tarife kullanıyorum 3mbps upload alıyorum pandemi dönemi upload iki katındaydı ve 6-7 rahat bir şekilde alıyordum sizce Netspeed de 5mbps uploadın hepsini alabilir miyim ya da hiç 5 upload göremeyebilir miyim ? Yorumlarınızı merak ediyorum...

Netspeed 16 Mbpslik paketini kullanıyorum. 1 Mbpsye kadar upload var. Down. hızım min. 16 ama upload ortalama 0.6-0.7 görüyor.Daha altını görmedim.Tabi bunlar altyapıdan altyapıya değişebilen değerler.

Netspeed 16 Mbpslik paketini kullanıyorum. 1 Mbpsye kadar upload var. Down. hızım min. 16 ama upload ortalama 0.6-0.7 görüyor.Daha altını görmedim.Tabi bunlar altyapıdan altyapıya değişebilen değerler.
Konuyla alakasız ama ben mesela adrese göre altyapı sorguladığımda 15mbps çıkıyor ben 35mbps e kadar paket alsamda en fazla 15 te mi olur 15in üstüne çıkamazmı

Konuyla alakasız ama ben mesela adrese göre altyapı sorguladığımda 15mbps çıkıyor ben 35mbps e kadar paket alsamda en fazla 15 te mi olur 15in üstüne çıkamazmı
bu işlemi nerden yapıyorsunuz ?

Altyapı soruglama dan çoğu sitede var turknet millenicom netspeed gibi
sorguladım 75 megabite kadar internet alabiliyormuşum ama şu anda tt'den aldığım 12 megabitlik internet 8 megabit olarak geliyor :/

Peki bunu artırma şansımız yokmu desteklenen maks hızı
Santralden gelen kablonun yani altyapının yenilenmesi sonucu düzeltebilir.İlgili firmayla iletişime geçip sorman daha iyi olur.Ama bir abone için altyapı düzenlemesi yaparlar mı bilmiyorum.

Geri