228TL Veeceğinize 219.90tl'e mi ney fixnet mevcut 200Mbps Fiber Tarifesi.netspeedten mesaj geldi az önce. fiyatı 1 hazirandan itibaren 228 TL olarak değişecekmiş. diyecek bir şey bulamıyorum artık
Turknet'e de haziranda zam gelebilirmiş duyum aldım 300-350tl arası filen.yani türknetten geçiyorum, daha 2 ay olmadan buna zam geliyor. zam geleceği belliydi de biraz dursalardı. gerçekten en iyisi taahhütlü internet
bir sürü yeni müşteri kazanmıştı türknetten sonra. şimdi aynı şekil geri kaybedecekbanada az önce geldi 228 çok fazla
Fibermi kullanıyorsunuz ?comnet ön ödemeli diye bize laf eden arkadaşlar vardı hatta dolandırıldıgımızı söyleden ukala dümbelekleri de olmuştu tabi ki benim paketim en düşük paket 35mbs fakat aylık 80 lira gibi yok denebilecek bir fiyata kullanıyorum o şark kurnazlarına kalsa cebimden en az 2000 TL fazla cıkacaktı o arkadaşlar çok meraklıdır internet konularına okurlar ZORT demek istedim
Fixnet 200mbps tarifesi daha ucuz.ben şahsen https://bireysel.turktelekom.com.tr...lari/herkes-icin-internet-kampanyasi-100-mbps şu tarifeye geçmeyi düşünüyorum