Neler Yeni

🔥İndirim New Balance Classıcs Tradıtıonnels Unısex Ayakkabı Ml565GRY!!!

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,763
İsim
Selim
Hocam zevkler ve renkler tabii ki ama şu ayakkabıya nasıl tasarımı kötü diyorsunuz :) en çok satılan tipler bunlar.
En çok satılma sebebi özenti olmaktan kaynaklı 👍 tasarım konusunda çok daha iyi ayakkabılar var. 100 kişiden 80'inde bu ayakkabı var sokakta. Pişti olmak isteyen alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yasin
En çok satılma sebebi özenti olmaktan kaynaklı 👍 tasarım konusunda çok daha iyi ayakkabılar var. 100 kişiden 80'inde bu ayakkabı var sokakta. Pişti olmak isteyen alabilir.
Çok sağlam saçmalamışsın, ayakkabı mağazada 3300 lira, sadece parası olan alır giyer, uzun zamandır böyle saçma yorum görmemiştim forumda.

harock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
X x
Aynı ayakkabıyı kullanıyorrum Türkiye üretimi eskiden farklı rengini kullanırdım daha kaliteli olurdu Endonezya üretimi felan ama rahat ayakkabıdır

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,763
İsim
Selim
Konuyla Alakasız Mesaj
Çok sağlam saçmalamışsın, ayakkabı mağazada 3300 lira, sadece parası olan alır giyer, uzun zamandır böyle saçma yorum görmemiştim forumda.
3300tl para mı 😄 asgari ücretle çalışan evde makarna yiyen gençler 14 pro Max ile geziyor özentilikten 👍 kendinizi kandirmayın bu bilinen bir gerçek. Bilen biliyor zamanında sarı botlar asgari ücretin yarısı fiyatindaydı. Sokakta olmayan adam görmedim 👍 sana saçma geldiyde o senin sorunun 👍👍 gerçekler acı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yasin
3300tl para mı 😄 asgari ücretle çalışan evde makarna yiyen gençler 14 pro Max ile geziyor özentilikten 👍 kendinizi kandirmayın bu bilinen bir gerçek. Bilen biliyor zamanında sarı botlar asgari ücretin yarısı fiyatindaydı. Sokakta olmayan adam görmedim 👍 sana saçma geldiyde o senin sorunun 👍👍 gerçekler acı.
Tamamen konudan bağımsız, paylaştığım fırsat indirimi paylaşımından bağımsız, konuşmak için konuşuyorsun, benlik bir durum yok alırsan al almazsan alma, şurada bile gereksiz polemik yaratıyorsun altı üstü ayakkabı ile ilgili bir paylaşım yaptım :) Cidden garip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,105
Üyeler
163,432
Son üye
AlpiskocS