Neler Yeni

NEW WONDERS FOR THE WORLD

THE-LINE

• Mantıklı

• Mantıksız

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Suudi Arabistan'ın yeni projesi THE-LINE hakkında ne düşünüyorsunuz fikirleriniz nelerdir?

LaketrooS

80+ Silver
garip ama bence biraz gereksiz geldi. bu şey gibi binlerce ağaç kesip 100 ağaç dikmek. anlayana

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garip ama bence biraz gereksiz geldi. bu şey gibi binlerce ağaç kesip 100 ağaç dikmek. anlayana
Evet haklısın düşünce doğru aslında ama uygulama yanlış neden düz bir çizgi şeklinde mesela çok fazl hataları var düzeltilirse gerçekten dünya için çok iyi bir proje

LaketrooS

80+ Silver
Evet haklısın düşünce doğru aslında ama uygulama yanlış neden düz bir çizgi şeklinde mesela çok fazl hataları var düzeltilirse gerçekten dünya için çok iyi bir proje
düz çünkü ulaşımın tek yönlü yapılması planlıanıyor

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
düz çünkü ulaşımın tek yönlü yapılması planlıanıyor
Ulaşım şekli değişebilir adamlar dünyanın en zengin ülkelerinden ama projeyi çok saçma şekilde uyguluyorlar

LaketrooS

80+ Silver
Ulaşım şekli değişebilir adamlar dünyanın en zengin ülkelerinden ama projeyi çok saçma şekilde uyguluyorlar
yo aslında uygulama doru benim eleştirdiğim projenin yönetimi fln değil direk proje. ya ama evet uygullamada pek iyi diyemeyiz.
ulaşım şekli değişmesi saçma olur. tek taraflı daha iyi eğer düz bir çizgi olmasa buda çok yönlülük fln filan cart curttan baya bi masraf demek.
ya benim fikrim şu ki suudi arabistanın asıl planı düz bir şekilde şehirlere geçiş yapmak yan yana zaten belli oluyor bu da.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
yo aslında uygulama doru benim eleştirdiğim projenin yönetimi fln değil direk proje. ya ama evet uygullamada pek iyi diyemeyiz.
ulaşım şekli değişmesi saçma olur. tek taraflı daha iyi eğer düz bir çizgi olmasa buda çok yönlülük fln filan cart curttan baya bi masraf demek.
ya benim fikrim şu ki suudi arabistanın asıl planı düz bir şekilde şehirlere geçiş yapmak yan yana zaten belli oluyor bu da.
Hocam şekil yanlış bence ya böyle bi beşgen yada dikdörtgen olsa daha iyi olmazmıydı

LaketrooS

80+ Silver
Hocam şekil yanlış bence ya böyle bi beşgen yada dikdörtgen olsa daha iyi olmazmıydı
Olmazdı. Bende güzel şuan ki görünümü dediğim gibi ulaşım açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,440
Üyeler
164,498
Son üye
Narutosjnsjsvsjaba
Top Bottom